ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ο παράδεισος του gamer: Ξενοδοχείο με κονσόλες σε κάθε δωμάτιο!

Ο παράδεισος του gamer: Ξενοδοχείο με κονσόλες σε κάθε δωμάτιο!

Ένα ξενοδοχείο που θα μοιάζει με... παράδεισο για τους απανταχού gamers ετοιμάζει η θρυλική Atari.

Η εταιρεία ορισμένων εκ των κορυφαίων πρώτων κονσολών εισέρχεται στον χώρο της φιλοξενίας κι ετοιμάζεται να εγκαινιάσει μια αλυσίδα ξενοδοχείων στις ΗΠΑ, η οποία θα έχει θέμα τα video games. Κι όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό κάθε δωμάτιο θα έχει κονσόλες για να «λιώσετε» με τις ώρες.

Το πρώτο Atari Hotels αναμένεται να ανοίξει στο Λας Βέγκας μέχρι το τέλος του χρόνου και μεταξύ άλλων θα προσφέρει συμμετοχή σε live esports events και παιχνίδια σε εγκαταστάσεις εικονικής πραγματικότητας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την GSD Group και την True North Studio για να δημιουργήσουμε τα πρώτα ξενοδοχεία Atari στις ΗΠΑ», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Atari, Fred Chesnais, για να συμπληρώσει: «Μαζί θα χτίσουμε έναν χώρο που θα είναι πολλά περισσότερα από ένα μέρος διαμονής. Η Atari είναι ένα εικονικό παγκόσμιο εμπορικό σήμα που έχει απήχηση σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, χωρών, πολιτισμών και ανυπομονούμε οι λάτρεις και οι οικογένειές τους να απολαύσουν αυτήν τη νέα φιλοσοφία ξενοδοχείου».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Lockdown στην Αττική ανακοινώνει την Πέμπτη ο πρωθυπουργός