ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ταξίδεψε στο Λονδίνο και μείνε στο δωμάτιο του Χάρι Πότερ!

Ταξίδεψε στο Λονδίνο και μείνε στο δωμάτιο του Χάρι Πότερ!

Ξενοδοχείο στο Λονδίνο προσφέρει στους επισκέπτες του διαμονή α λα Χάρι Πότερ, καθώς τα δωμάτιά του είναι εμπνευσμένα από τα βιβλία του διάσημου μάγου.

Το ξενοδοχείο Georgian House Hotel επιμελήθηκε ιδιαιτέρως κάποια δωμάτιά του και τους έδωσε μια gothic αίσθηση, ώστε οι ένοικοι να αισθάνονται ότι περνούν μια βραδιά στη θρυλική σχολή μαγείας Χόγκουαρτς.

harry-poster 3086142b

Συγκεκριμένα υπάρχουν δυο «Δωμάτια Μαγείας», τα οποία διαθέτουν εκτός από το κρεβάτι, δεκάδες μπουκαλάκια με «μαγικά» φίλτρα και άλλα είδη μαγείας. Φωτογραφίες από τα ομολογουμένως διαφορετικά... δωμάτια δημοσιέυει η Telegraph.

Το δωμάτιο αυτό συμπεριλαμβάνεται σε ειδικό πακέτο προσφοράς μαζί με τη ξενάγηση στα μέρη, όπου γυρίστηκαν οι ταινίες του Χάρι Πότερ. Έτσι, ο λάτρης των ταινιών του διάσημου μάγου θα έχει την ευκαιρία να κοιμηθεί στο δωμάτιο του αγαπημένου του ήρωα και να δει από κοντά μέρη του Λονδίνου, που ενέπνευσαν τη συγγραφέα των βιβλίων J.K Rowling.

Οι φανατικοί των βιβλίων της J.K. Rowling, έχουν ακόμα ένα λόγο να γιορτάζουν, καθώς η γνωστή Βρετανίδα συγγραφέας ετοιμάζει μια ιστορία με πρωταγωνιστές από τον κόσμο του Χάρι Πότερ, που θα αναρτηθεί στον ιστότοπό της Ρottermore. Η ιστορία θα δημοσιευθεί την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ανήμερα της γιορτής του Halloween, ως δώρο-έκπληξη στους φίλους του Χάρι Πότερ.

Η ιστορία της Rowling θα επικεντρωθεί στην Ντολόρες Άμπριτζ, την κακιά μάγισσα καθηγήτρια του Χόγκουαρτς που έκανε την εμφάνισή της στο σύμπαν του Χάρι Πότερ στον τόμο "Ο Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα".

Σχετικές ειδήσεις