Παλαουάν: Το πιο εξωτικό νησί στον κόσμο!

Παλαουάν: Το πιο εξωτικό νησί στον κόσμο!

Οι αναγνώστες του δημοφιλούς ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler ανέδειξαν, με 76.000 ψήφους, το νησί Παλαουάν στις Φιλιππίνες ως «το πιο εξωτικό στον πλανήτη για το 2014».

Στο δυτικό άκρο των Φιλιππίνων βρίσκεται ένα μικρό νησί, που είναι παράδεισος για τους ταξιδιώτες, ειδικότερα αυτούς που αγαπούν τις καταδύσεις και την περιπέτεια. Το μικρό νησί Παλαουάν (Palawan), ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveler, με 76.000 ψήφους ως «το πιο εξωτικό νησί στη γη για το 2014»!

Πάνω στο πανέμορφο νησί υπάρχει ο υπόγειος ποταμός Puerto Princesa, ένα από τα κορυφαία φυσικά θαύματα του κόσμου, το μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι στην Ασία και το δεύτερο μεγαλύτερο υπόγειο ποτάμι σε όλο τον πλανήτη! Ο ποταμός έχει χαρακτηριστεί από την Unesco ως ένα από τα καλύτερα φυσικά θαύματα στον κόσμο και «Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς».

Το νησί διαθέτει καταπληκτικές παραλίες με κρυστάλλινα νερά και οι ταξιδιώτες που λατρεύουν την περιπέτεια έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν με βάρκες τον υπόγειο ποταμό, που διαθέτει πολλά σπήλαια με σταλαγμίτες και σταλακτίτες και όχι μόνο να ξεναγηθούν σε αυτά, αλλά να κάνουν και καταδύσεις στον βυθό του, αν το επιθυμούν.

Διαβάστε περισσότερα για το νησί Παλαουάν στο aboutickets.com