ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

H Hello Kitty... προσγειώθηκε Ευρώπη!

H Hello Kitty... προσγειώθηκε Ευρώπη!

Είναι αεροπλάνο; Είναι πουλί; Είναι ροζ; Όχι... είναι ένα αεροπλάνο ανυπόφορα χαριτωμένο

Είναι το αεροπλάνο των αερογραμμών της Ταϊβάν ,EVA Air που είχαν τη φαεινή ιδέα να βάψουν τα αεροπλάνα τους πράσινα και ροζ και να τα στολίσουν με τη διάσημη γατούλα, Hello Kitty.

Μέχρι πριν και μια εβδομάδα τα ιδιαίτερα αεροπλάνα της Hello Kiity πετούσαν μόνο στην Ασία και στην Αμερική. Από τη 1 Νοεμβρίου, ωστόσο, οι Ευρωπαίοι έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και να πετάξουμε κι εμείς με τα χαριτωμένα αεροπλάνα. Το αεροδρόμιο του Παρισιού ήταν το πρώτο που είχε την τιμή... να καλοδεχτεί τη Hello Kitty, που... είχε απογειωθεί από την Ταϊπέι.

Στο εσωτερικό, των αεροπλάνων, πάνω από 100 αντικείμενα φέρουν το μοτίβο Hello Kitty συμπεριλαμβανομένων των καλυμμάτων στο προσκέφαλο του καθίσματος, τα σκεύη, τα σνακ και τα σαπούνια.

Ο ροζ παράδεισος ξεκινάει πριν καν μπει ο επιβάτης στο αεροπλάνο, αφού οι κάρτες επιβίβασης και τα αυτοκόλλητα αποσκευών είναι Hello Kitty και οι επιβάτες μεταφέρονται στο αεροσκάφος μέσα από μια ειδική Hello Kitty διακοσμημένη πύλη.
Το μόνο που έχετε να κάνετε πια είναι να πεταχτείτε μέχρι το Παρίσι και να πάρετε την πρώτη διαθέσιμη Hello Kitty πτήση!

Σχετικές ειδήσεις