ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Η Tower Bridge απέκτησε γυάλινο πάτωμα!

Η Tower Bridge απέκτησε γυάλινο πάτωμα!

Η πολυπολιτισμική πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας απλώνεται κάτω από τα πόδια σου, η γέφυρα ανοίγει και τα πλοιάρια διασχίζουν τα νερά του Τάμεση.

Αυτό το σκηνικό αντικρίζεις καθώς περπατάς πάνω στο νέο γυάλινο πάτωμα της πιο διάσημης γέφυρας του Λονδίνου, την Tower Bridge.

Το έργο μπορεί να κόστισε ένα εκατομμύριο λίρες, αλλά δίνει την ευκαιρία στους χιλιάδες επισκέπτες της διάσημης γέφυρας να «περπατήσουν» στον Τάμεση, χωρίς να βραχούν!

Το γυάλινο πάτωμα βρίσκεται 42 μέτρα πάνω από τον κεντρικό ποταμό του Λονδίνου, ύψος... απαγορευτικό για όσους έχουν υψοφοβία. Ωστόσο, οι θαρραλέοι τουρίστες μπορούν να απολαύσουν τη μαγευτική θέα της πρωτεύουσας, έχοντας την αίσθηση ότι περπατούν στον αέρα!

Το κομμάτια που χρησιμοποιήθηκαν για το γυάλινο πάτωμα ζυγίζουν πάνω από 370 κιλά το καθένα και χρειάστηκε μια 20μελης ομάδα για να τα τοποθετήσουν. Το συγκεκριμένο αξιοθέατο υποδέχεται 600.000 επισκέπτες το χρόνο και αυτή η μετατροπή του αναμένεται να προσελκύσει ακόμη περισσότερους.

Απλά πριν τη διασχίσετε να θυμάστε ότι όλα είναι στο μυαλό, αφεθείτε και απολαύστε τη θέα της πόλης, παρακολουθώντας τα τουριστικά λεωφορεία να πηγαινοέρχονται στη γέφυρα!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις