ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Το γυάλινο πάτωμα της Tower Bridge έγινε… θρύψαλα

Το γυάλινο πάτωμα της Tower Bridge έγινε… θρύψαλα

Ένα μπουκάλι μπύρας ενός απρόσεκτου επισκέπτη έγινε η αιτία να σπάσει το εντυπωσιακό γυάλινο πάτωμα της πιο διάσημης γέφυρας του Λονδίνου, της Tower Bridge.

Μόλις δυο εβδομάδες έχουν συμπληρωθεί από τη στιγμή που το γυάλινο πάτωμα της Tower Bridge άνοιξε επίσημα για το κοινό, το οποίο περπάτησε πάνω του, αγναντεύοντας τον Τάμεση από τα 42 μέτρα ύψος.

Ένα από τα γυάλινα πάνελ της γέφυρας, που ζυγίζουν περισσότερο από 6,5 τόνους, καταστράφηκε από την απροσεξία μερικών «ατσούμπαλων» τουριστών.

Ένας απρόσεκτος επισκέπτης που περπάτησε πάνω στο πάτωμα είχε μαζί του και ένα μπουκάλι μπύρας (βλέπετε δεν μπορούσε να περιμένει), το οποίο έπεσε στο γυάλινο πάνελ με αποτέλεσμα να του προκαλέσει μια ρωγμή... Μια γόβα στιλέτο ωστόσο, μιας άλλης επισκέπτριας έφερε την καταστροφή... Το τακούνι της γόβας μπήκε στη ρωγμή και το πάνελ έγινε χίλια κομμάτια... δυο εβδομάδες μετά τα εγκαίνια.

Οι υπεύθυνοι του μνημείου έσπευσαν να διαβεβαιώσουν τους επισκέπτες ότι δεν κινδυνεύουν να βρεθούν στον... Τάμεση, καθώς το σπάσιμο είναι επιφανειακό.

Σχετικές ειδήσεις