ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Bόλτα με αερόστατο πάνω από το Έβερεστ!

Bόλτα με αερόστατο πάνω από το Έβερεστ!

Αποτελεί όνειρο πολλών ατρόμητων ταξιδιωτών. Μια βόλτα με αερόστατο προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις και εμπειρίες που μένουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη.

Για αυτούς που λατρεύουν την περιπέτεια και έχουν, φυσικά, διαθέσιμα περίπου 3 εκατομμύρια, οκτακόσιες χιλιάδες ευρώ τι καλύτερο από μια βόλτα με ένα αερόστατο 9.000 μέτρα πάνω από το Έβερεστ και τα Ιμαλάια.

Το "ταξιδεύει" τους επισκέπτες κοντά στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου, χωρίς να τους υποβάλει στην κουραστική διαδικασία της ανάβασης.

Για όσους μπορούν να το αντέξουν οικονομικά, αυτό το ταξίδι – εμπειρία ζωής θα σας χαρίσει, εκτός από μια μοναδική εμπειρία, μια εκπληκτική θέα 360 μοιρών στις χιονισμένες βουνοκορφές, που όμοια της δεν θα έχετε ξαναδεί.

Θα νιώσετε ότι βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου, με οδηγό σας τον βετεράνο πιλότο Chris Dewhirst, τον πρώτο άνθρωπο που πέταξε με αερόστατο πάνω από το Έβερεστ.

Η συνολική διάρκεια του ταξιδιού είναι περίπου μια μέρα και εξαρτάται από τον καιρό, που σημαίνει ότι οι επιβάτες θα χρειαστεί να περάσουν κάποιες ώρες στο Νεπάλ, για να είναι σίγουρη η ασφαλής πορεία του ταξιδιού σε τοπία που κόβουν την ανάσα.

Πηγή φωτογραφιών: daiymail

Σχετικές ειδήσεις