ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Tοπία «ζωντανεύουν» κάτω από την πανσέληνο!

Tοπία «ζωντανεύουν» κάτω από την πανσέληνο!

Οι ατμοσφαιρικές λήψεις του «μαέστρου» της φωτογραφίας Darren Almond μπερδεύουν ακόμα και το πιο έμπειρο μάτι, μοιάζουν με λήψεις που τραβήχτηκαν την ημέρα, αλλά είναι εκατό τοις εκατό νυχτερινές!

Υπό το φως της εκτυφλωτικής πανσελήνου τα τοπία αποκτούν μια ιδιαίτερη λάμψη, ξεδιπλώνουν το... χαρακτήρα τους και αποκαλύπτουν όλα όσα κρύβουν οι ακτίνες του ήλιου!

Ταξιδεύοντας κατά μήκος του πλανήτη, ο καλλιτέχνης – φωτογράφος Darren Almond «κυνηγά» τις πανσελήνους και πειραματίζεται με το φως, δημιουργώντας μια σειρά από ατμοσφαιρικές λήψεις.

Δείτε τις αριστουργηματικές λήψεις των τοπίων λουσμένων στο φως του ολόγιομου φεγγαριού.

Μια μυστηριώδης λάμψη από το εσωτερικό του σπηλαίου και ένας διάττοντας αστέρας συνδυάζονται υπέροχα σε αυτή τη φωτογραφία, στα βράχια Bat's Head στο Dorset.

dorset

Πεφταστέρια «σκίζουν» τον ουρανό πάνω από το διάσημο βράχο El Capitan στην Καλιφόρνια.

diattones

Είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε αν είναι βράχια που προεξέχουν από τη θάλασσα κάπου στον Ειρηνικό ωκεανό ή βουνοκορφές που... σηκώνουν το ανάστημά τους πάνω από τα σύννεφα!

braxiasynnefa

Ανάμεσα στα σύνορα Βραζιλίας και Αργεντινής στους καταρράκτες Ιγκουασού ένα ουράνιο τόξο σχηματίζεται... κάτω από το φως της Σελήνης!

eb662b6b-ada0-4296-a7ef-4ee4dad72826-1020x1020

Πηγή φωτογραφιών the guardian

Σχετικές ειδήσεις