ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο μέσα από selfies

Ανακαλύπτοντας τον κόσμο μέσα από selfies

Ένας Καναδός φωτογράφος απαθανατίζει τον εαυτό του μπροστά από πανέμορφα τοπία σε όλο τον κόσμο, δείχνοντάς μας πόσο μικρός είναι ο άνθρωπος σε σχέση με την απεραντοσύνη της φύσης.

Σκαρφαλώνει βουνά, ανεβαίνει σε πλαγιές και βουτά σε ποτάμια, ο Καναδός Paul Zizka έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, από τη Νέα Ζηλανδία έως τη Γαλλική Πολυνησία, φωτογραφίζοντας τον εαυτό του μπροστά από τοπία απαράμιλλης ομορφιάς.

Ο Zizka είδε τις φωτογραφίες του εαυτού του να γίνονται viral στα social media το 2014 και αποφάσισε να τελειοποιήσει τη δουλειά του, ταξιδεύοντας και ποζάροντας σε ακόμα περισσότερες τοποθεσίες.

«Πιστεύω ότι μερικές φορές όταν φωτογραφίζεις έναν άνθρωπο μπροστά από ένα τοπίο, είναι ένα συν για τη φωτογραφία, σαν να της προσθέτεις μια επιπλέον ιστορία», αναφέρει σχετικά με τη δουλειά του.

Αν και αρχικά δεν ήταν ο σκοπός του να συμπεριλάβει στις φωτογραφίες και τον εαυτό του, ωστόσο στην πορεία είδε ότι ο καλύτερος τρόπος να δείξεις την απεραντοσύνη της φύσης σε σχέση με το ανθρώπινο είδος, είναι να συμπεριλάβεις στη φωτογραφία και τα δυο στοιχεία.

Απολαύστε τη δουλειά του εξαιρετικού φωτογράφου!

(Πηγή φωτογραφιών dailymail)

Σχετικές ειδήσεις