ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Για αυτές τις εκθέσεις αξίζει να ταξιδέψεις

Για αυτές τις εκθέσεις αξίζει να ταξιδέψεις

Όχι ότι χρειάζεσαι άλλοθι για να ταξιδέψεις. Αν όμως θέλεις ταξίδι και κουλτούρα σου έχουμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις:

12/2-17/5/2015 Αμστερνταμ

Ρέμπραντ στο Rijksmuseum

Περίπου 90 πίνακες και σχέδια από την τελευταία περίοδο του καλλιτέχνη που έζησε και δούλεψε στο Άμστερνταμ μέχρι το θάνατό του το 1969. Πρόκειται ουσιαστικά για τη μεγαλύτερη συλλογή έργων που έχει παρουσιαστεί και θα περιλαμβάνει και πολλές αυτοπροσωπίες του Ρέμπραντ. Εάν δε σας φτάνει μια έκθεση, τότε έχετε υπόψη ότι από τις 27 Μαρτίου το Stedelijk Museum θα φιλοξενήσει την Όαση του Ματίς.


20/1-26/7/2015 Βερολίνο

Mario Testino στο Staatliche Museen

Ένας από τους σημαντικότερους φωτογράφους του 20ου αιώνα εκθέτει στο Staatliche Museen. 125 έργα του σε μια έκθεση με τίτλο In Your Face και φυσικά πολλοί μα πάρα πολλοί celebriities.

15 /4-19/7/2015 Μιλάνο

Leonardo Da Vinci στο Palazzo Reale

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση έργων του Ντα Βίντσι που έχει διοργανωθεί στην Ιταλία, αν αυτό σας λέει κάτι. Θα έχει 12 τμήματα, στα οποία θα παρουσιαστούν πίνακές του, σκίτσα, χειρόγραφα, αλλά και σχέδια και μοντέλα των ανακαλύψεών του. Στο πλαίσιο της έκθεση θα παρουσιαστεί και ένα video με για το The Last Supper και την αποκατάστασή του.

Σχετικές ειδήσεις