ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Αυτός είναι ο απόλυτος προορισμός για selfies! (photos)

Αυτός είναι ο απόλυτος προορισμός για selfies! (photos)

Παίρνεις την κάμερα, τεντώνεις το χέρι, χαμογελάς και έχεις την τέλεια selfie!

Η απόλυτη μόδα εδώ και καιρό ακούει στο όνομα selfie. Αν και η ορολογία είναι αρκετά πρόσφατη, το να ποζάρεις μπροστά από το αγαπημένο σου μνημείο και να τραβάς τον εαυτό σου φωτογραφία ήταν κάτι που συνέβαινε ανέκαθεν! Τα τελευταία χρόνια, όμως η selfie φωτογραφία έχει γίνει επιδημία...

Εκτός από τα ειδικά εργαλεία που εφευρέθηκαν για την αυτό-φωτογράφηση, όλο και περισσότερες έρευνες εστιάζουν στον όρο selfie και στην φιλοσοφία γύρω από αυτόν.

Το τουριστικό site AttractionTix ανέλυσε τα δεδομένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις φωτογραφίες που έχουν ανέβει σε αυτά και δημιούργησε μια λίστα με τα πιο δημοφιλή μέρη για selfies!

Στην κορυφή, λοιπόν, της λίστας βρίσκεται ο Πύργος του Άιφελ με πάνω από 10,700 ποσταρίσματα μόνο για το 2015! Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεγαλοπρεπές μνημείο της Γαλλίας κατάφερε να ξεπεράσει σε δημοτικότητα ακόμα και το Burj Kjalifa στο Ντουμπάι!

Το Big Ben φιγουράρει στην τέταρτη θέση της λίστας με πάνω από 8.000 posts, μπροστά από το Empire State της Νέας Υόρκης.

Σχετικές ειδήσεις