ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Ανεξερεύνητοι και καταπληκτικοί, αυτοί οι προορισμοί είναι άγνωστοι στους τουρίστες (photos)

Ανεξερεύνητοι και καταπληκτικοί, αυτοί οι προορισμοί είναι άγνωστοι στους τουρίστες (photos)

Γι’ αυτούς που προσπαθούν να αποφύγουν τις μάζες κατά τη διάρκεια των διακοπών τους και γι' αυτoύς που ψάχνουν ανεξερεύνητους προορισμούς για το πιο εναλλακτικό καλοκαίρι!

Σαράγιεβο

sarajevo

Η πρωτεύουσα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης είναι μια πόλη που περιβάλλεται από βουνά και έχει πλούσια ιστορία. Αποτελεί ένα μείγμα Ανατολής και Δύσης, έχοντας επιρροές και από την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Σε αυτή θα δείτε μουσεία, καθεδρικούς και εντυπωσιακά ιστορικά κτήρια.

Kungsleden

kungsland

Το Kungsleden (δύσκολο να το προφέρεις όσο να ‘ναι) είναι must προορισμός για όσους αγαπούν την πεζοπορία. Η 450 χιλιομέτρων διαδρομή εκτείνεται ανάμεσα στις πόλεις Abisko και Hemavan σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές άγριας βλάστησης στης Ευρώπης!

Bacharch

bacharch

Τοποθετημένη στην κοιλάδα του ποταμού Ρήνου στη Γερμανία, η μικρή πόλη Bacharch είναι κουκλίστικη με τα πέτρινα σοκάκια της και τα πολύχρωμα σπίτια της!

Svalbard

svalbard

Στον Αρκτικό Ωκεανό, ανάμεσα στην Νορβηγία και τον Βόρειο Πόλο, το Svalbard είναι ένα αρχιπέλαγος που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε. Είναι μια μεγάλη, αδιατάρακτη έκταση της αρκτικής φύσης, στην οποία κυκλοφορούν μέχρι και πολικές αρκούδες. Από εκεί θα δείτε το ωραιότερο Βόρειο Σέλας της ζωής σας.

Bucovina

bucovina

Πλούσια βλάστηση και λόφοι περικυκλώνουν την πόλη που «μοιράζεται» μεταξύ Ρουμανίας και Ουκρανίας και είναι γνωστή ως η περιοχή με τα ζωγραφισμένα μοναστήρια και τις εκκλησίες.

Φωτογραφίε: business insider

Σχετικές ειδήσεις