Ταξιδέψτε οικονομικά, με άνεση και πολυτέλεια στους δημοφιλέστερους προορισμούς

Ταξιδέψτε οικονομικά, με άνεση και πολυτέλεια στους δημοφιλέστερους προορισμούς

Θυμάστε την τελευταία φορά που ταξιδέψατε με αεροπλάνο; Μήπως σας έρχονται εικόνες από άβολα καθίσματα; Τώρα μπορείτε να μετακινήστε ξεκούραστα και οικονομικά χάρη στον ανανεωμένο στόλο της SWISS με εισιτήρια σε χαμηλότερες τιμές.

Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Ελβετίας επιστρέφει με ένα νέο αναπτυξιακό πλάνο. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Η SWISS ήδη διαθέτει έναν στόλο που αποτελείται από περισσότερα από 95 αεροσκάφη, τα οποία εξυπηρετούν 105 προορισμούς στην Ευρώπη. Μέχρι το τέλος του 2018, θα έχει αποκτήσει 39 ακόμη αεροσκάφη νέας προηγμένης τεχνολογίας, τα οποία θα εξυπηρετούν τόσο μικρές όσο και μεσαίες αποστάσεις. Ανάμεσά τους θα βρίσκεται και το εντυπωσιακό Boeing 777-300ER για τις προγραμματισμένες διηπειρωτικές πτήσεις.

Light, Classic ή Flex;

Επιπλέον η εταιρεία υιοθετεί ένα ευέλικτο αναβαθμισμένο σύστημα τιμολόγησης. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε το ταξίδι σας ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας και να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις διαφορετικές κατηγορίες ναύλων: Light, Classic και Flex αλλά και ένα ολοκληρωμένο πακέτο Βusiness Class. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας με ή χωρίς αποσκευές, να αγοράσετε βοηθητικές υπηρεσίες, όπως επιπλέον χώρο για τα πόδια και να αλλάξετε ή να ακυρώσετε το εισιτήριο σας με μεγαλύτερη ευκολία.

 

First Class Lounge

 

97€ και πηγαινοερχομαστε Ζυρίχη!

Συνεπώς, οι ναύλοι της εταιρείας γίνονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και ελκυστικοί. Με μόλις 97 € (τελική τιμή για εισιτήριο με επιστροφή και με μία χειραποσκευή) μπορείτε να ταξιδέψετε στη Ζυρίχη. Εύκολα και γρήγορα! Σημειώστε ότι όλα τα αεροδρόμια της χώρας μας συνδέονται με τη Ζυρίχη και τη Γενεύη με 70 πτήσεις από τη SWISS και τη θυγατρική της Edelweiss Air.

Στη Νέα Υόρκη με άνεση και πολυτέλεια

Με 463 € (τελική τιμή για εισιτήριο με επιστροφή και με μία χειραποσκευή) μπορείτε να φτάσετε μέχρι την Νέα Υόρκη! Σας φαίνεται μακρινός προορισμός και σας φοβίζουν τα πολύωρα ταξίδια με στάσεις; Με τις νέες πολυτελείς lounges θα αναζητάτε πτήσεις με ενδιάμεσο σταθμό το αεροδρόμιο της Ζυρίχης. Εκεί, θα βρείτε έναν από τους ελκυστικότερους χώρους, έκτασης 3.300 τ.μ. που θα σας εντυπωσιάσει τόσο με το design και την αισθητική του όσο και με τις υπηρεσίες που θα σας προσφέρει. Υπερπολυτελή δωμάτια, άνετοι ιδιωτικοί χώροι για να δουλέψετε, να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε και μία μεγάλη ταράτσα με θέα τις Ελβετικές Άλπεις θα σας χαρίσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τη μακρά πορεία της εταιρείας και τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχει στους Έλληνες ταξιδιώτες εδώ και 69 χρόνια την φέρνουν στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεών τους. Κλείστε το εισιτήριο σας εγκαίρως στο www.swiss.com/gr!

 

Εμείς, από την πλευρά μας σας ευχόμαστε μια ευχάριστη πτήση (που σίγουρα θα έχετε)!