TRAVEL

Αγίου Πνεύματος στην Costa Navarino για ένα γνήσια καλοκαιρινό τριήμερο

Αγίου Πνεύματος στην Costa Navarino για ένα γνήσια καλοκαιρινό τριήμερο

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στην καρδιά του καλοκαιριού, μας δίνει τη δυνατότητα να το αξιοποιήσουμε για μία σύντομη εξόρμηση στη φύση, με την οικογένειά μας ή τους φίλους μας.

Της Σοφίας Μαυραντζά

Αν και έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες, οι τελευταίες κρατήσεις είναι πάντοτε εκείνες που προκαλούν περισσότερο ενθουσιασμό!

Εμείς κάναμε την κράτησή μας στην CostaNavarino και είμαστε ήδη ontheroad–έστω και νοερά! Το TheRomanos, aLuxuryCollectionResort, είναι το μοναδικό μέρος για εμάς που θέλουμε να απολαύσουμε, παρέα με εκλεκτούς φίλους, γαλήνη,«χαμηλόφωνη» πολυτέλειακαι αυθεντική ατμόσφαιρα. Αν εσείς, από την άλλη, αποζητάτε να χαρείτε υπέροχη, απαράμιλλη εμπειρία φιλοξενίας σε μία ιδανική πρόταση για οικογενειακή εξόρμηση, τότε το TheWestinResortCostaNavarino, είναι η πρόταση που θέλετε!Σε κάθε περίπτωση, τώρα είναι η ώρα για να απολαύσουμε ένα γνήσια καλοκαιρινό τριήμερο, απολαμβάνοντας τη μεσσηνιακή φύση στα καλύτερά της!

Οι προτάσεις είναι πολυάριθμες και ακαταμάχητες και απευθύνονται σε κάθε ηλικία, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά του καθενός, κάτι που κάνει τον προορισμό ακόμη πιο θελκτικό! Είτε ενθουσιάζεστε με τα θαλάσσια σπορ, είτε με την πεζοπορία και την ποδηλασία στη φιλόξενη και ολάνθιστη μεσσηνιακή φύση, είτε με τα αθλήματα ρακέτας, εδώ είναι ο «παράδεισος» για να περάσετε αλησμόνητα! Επιπλέον, δύο εμβληματικά γήπεδα γκολφ για τους λάτρεις του αθλήματος, καθώς και πλήρως εξοπλισμένα και υπερσύγχρονα γυμναστήρια θα γεμίσουν τις ημέρες σας ευχάριστα, ενώ η αμμώδης παραλία The Dunes Beach θα φιλοξενήσει βουτιές και παιχνίδια πλάι στη θάλασσα, από το πρωί μέχρι το μαγικό ηλιοβασίλεμα!

Αν το τριήμερο είναι για εσάς μία ευκαιρία για να χαλαρώσετε από το στρες της καθημερινότητας, τότε το γαλήνιο καταφύγιο του Anazoe Spa θα σας βοηθήσει να αποτοξινωθείτε και να αναζωογονήσετε σώμα και πνεύμα με τις signature θεραπείες και περιποιήσεις, βασισμένες στις αρχαίες συνταγές του Ιπποκράτη.

Εκείνο που σίγουρα θα συγκινήσει τους λάτρεις της ιστορίας, είναι το πρόγραμμα «Αυθεντική Μεσσηνία» και οι εξορμήσεις στην ευρύτερη περιοχή, καθώς θα μας φέρουν σε επαφή με έναν τόπο που μετράει περισσότερα από 4.500 χρόνια ιστορίαςκαι πολιτισμού! Εσείς ακόμη να κάνετε κράτηση;

Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο 27230 97000 ή επικοινωνήστε με email: reservations.romanos@costanavarino.com ή reservations.westin@costanavarino.com.