TRAVEL

Γι΄ αυτό το λόγο πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπαλάκι του τένις στο αεροπλάνο

Γι΄ αυτό το λόγο πρέπει να έχεις πάντα μαζί σου ένα μπαλάκι του τένις στο αεροπλάνο

Ίσως το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτόταν κανείς να πάρει μαζί του όταν πακετάρει τη βαλίτσα του για ένα υπερατλαντικό ταξίδι είναι ένα μπαλάκι του τένις!

Σίγουρα η πρώτη του επιλογή θα ήταν ένα βιβλίο ή ακόμα και ένα ζευγάρι ακουστικά για να περάσει ευχάριστα – όσο είναι δυνατόν - το πολύωρο ταξίδι. Ωστόσο, μία έρευνα έρχεται να ανατρέψει όλα όσα... φανταζόμασταν. Επιστήμονες, λοιπόν, και διάφοροι ειδικοί, σύμφωνα με την mirror, συνιστούν στους ταξιδιώτες να έχουν πάντα στη βαλίτσα τους μία μπάλα του τένις, ακόμα και αν δεν έχουν καμία σχέση με το άθλημα.

796015

Οι πτήσεις μεγάλων αποστάσεων μπορεί να έχουν επιπτώσεις στο σώμα, καθώς λόγω της πίεσης και του μεγάλου ύψους οι επιβάτες μπορεί να δουν τα πόδια τους να πρήζονται και οι ίδιοι να νιώθουν φουσκωμένοι. Μάλιστα, πολλοί είναι και αυτοί που διαμαρτύρονται για πόνους στην πλάτη και στις αρθρώσεις. Έτσι, σύμφωνα με αυτή τη νέα έρευνα, αντί να ζητήσουν από το σύντροφό τους ένα μασάζ, μπορούν να κάνουν μόνοι τους με την μπάλα του τένις ένα χαλαρωτικό μασαζάκι σε όλο τους το σώμα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Σχετικές ειδήσεις