TRAVEL

LET’S FERRY: Ο δημοφιλής online προορισμός για ένα αξέχαστο ελληνικό καλοκαίρι!

LET’S FERRY: Ο δημοφιλής online προορισμός για ένα αξέχαστο ελληνικό καλοκαίρι!

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην θυμίζει σε τίποτα όσα έχουμε ζήσει τα προηγούμενα χρόνια, όμως αυτό δεν μας επηρεάζει, ούτε μας εμποδίζει από το να απολαμβάνουμε στο έπακρο την πιο ξέγνοιαστη περίοδο του χρόνου. Με τον υδράργυρο να σκαρφαλώνει κάθε μέρα στο «κόκκινο», την πόλη να έχει κατεβάσει ρυθμούς, τους περαστικούς και τα οχήματα στους δρόμους να λιγοστεύουν, δεν υπάρχει αμφιβολία πως βρισκόμαστε και επίσημα πλέον στην «καρδιά» του καλοκαιριού.

Ακόμη και όλοι εμείς που δεν έχουμε καταφέρει να σαλπάρουμε μακριά από τον τόπο διαμονής μας, δεν βλέπουμε την ώρα για τη στιγμή που θα βάλουμε επιτέλους πλώρη για έναν από τους αμέτρητους επίγειους παραδείσους της χώρας! Την ίδια στιγμή βέβαια, υπάρχουν μερικές σκέψεις που… φρενάρουν τα σχέδιά μας. Άραγε θα καταφέρουμε να βρούμε οικονομικά ακτοπλοϊκά για τον προορισμό που μας ενδιαφέρει; Μήπως μέχρι να αποφασίσουμε τον προορισμό, οι τιμές θα έχουν εκτοξευθεί στα ύψη; Τελικά θα μπορέσουμε να ταιριάξουμε τις ώρες άφιξης και αναχώρησης από το ένα νησί στο άλλο;

Για να μην μας «τρώει» άλλο η αγωνία και αφήνουμε το πρόγραμμα των διακοπών μας μετέωρο μέχρι την τελευταία στιγμή, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναζητήσουμε ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τη Let’s Ferry, τη βραβευμένη digital πλατφόρμα που με λίγα μόνο «κλικ», μας ταξιδεύει στους πιο μαγευτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς.

Αν αναρωτιέστε τι είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένους τους λόγους που αξίζει να ξεκινήσετε από εκεί τις προετοιμασίες σας, για ένα αξέχαστο ελληνικό καλοκαίρι!

Μας ταξιδεύει σε όλη τη Μεσόγειο

Για εμάς που δεν έχουμε καταλήξει ακόμη στον προορισμό των φετινών διακοπών και τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά προς πάσα κατεύθυνση, το ιδανικότερο θα ήταν να πραγματοποιήσουμε πρώτα μία εξονυχιστική έρευνα αγοράς. Μέσω της πλατφόρμας Let’s Ferry έχουμε τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε δρομολόγια και τιμές ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για κάθε «γαλάζια» γωνιά της Ελλάδας, για τα λιμάνια της Κρήτης, τα νησιά του Ιονίου, του Βορείου Αιγαίου, του Αργοσαρωνικού, των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων, των Σποράδων και όλους τους προορισμούς για διακοπές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να συγκρίνουμε το κόστος της κάθε περίπτωσης, καταλήγοντας σε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο budget μας και πραγματοποιώντας την κράτησή μας μέσα σε μηδαμινό χρόνο.

Εύχρηστη, γρήγορη και απόλυτα αξιόπιστη

Οι προορισμοί για διακοπές και οι επιλογές που δίνει η πλατφόρμα είναι πολλές, αλλά ένα ακόμη μοναδικό πλεονέκτημα που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι ο ελκυστικός σχεδιασμός της, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστη ακόμη και στους πιο αρχάριους χρήστες. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από την πρόσφατη αναβάθμιση της πλατφόρμας τον περασμένο Ιούνιο, η διαδικασία που ακολουθείται για να πραγματοποιηθεί η κράτηση έχει απλοποιηθεί, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ταχύτητα και την ποιότητα εμπειρίας που παρέχει στον χρήστη.

Πλέον, αρκούν μόλις τρία βήματα για να έχουμε όλα τα αποτελέσματα που ζητάμε, τη δυνατότητα πολλαπλών επιλογών ή τον συνδυασμό διαφορετικών ακτοπλοϊκών εταιρειών. Επιπλέον, έχει σημασία να αναφέρουμε πως ενόσω εμείς πραγματοποιούμε την αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια των δρομολογίων που μας ενδιαφέρουν, τα δεδομένα εμφανίζονται στην οθόνη μας real time και είναι απόλυτα έγκυρα, ενώ τα στοιχεία της κράτησης παρουσιάζονται με κάθε λεπτομέρεια, χωρίς να τίθεται το ενδεχόμενο κάποιας κρυφής χρέωσης ή παρερμηνείας.

Είναι προσβάσιμη πάντα και παντού

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που καθιστά τη Let’s Ferry τον πιο δημοφιλή online προορισμό για κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, είναι το γεγονός πως μας επιτρέπει να πραγματοποιούμε ξέγνοιαστοι, όποτε και όπου θέλουμε την κράτησή μας, χρησιμοποιώντας απλώς το smartphone μας. Μέσω της νέας βελτιωμένης mobile λειτουργίας της, αρκούν μόλις μερικά αγγίγματα στην touch οθόνη του κινητού μας, για να κλείσουμε σε ελάχιστο χρόνο τα εισιτήρια των διακοπών μας. Αυτό σημαίνει πως δεν έχει σημασία πού βρισκόμαστε, αρκεί να έχουμε πρόσβαση στο Internet, και έτσι μπορούμε να επεκτείνουμε την περίοδο των διακοπών μας ή να μεταβούμε από το ένα νησί στο άλλο, απολαμβάνοντας μία island hopping εμπειρία στα αγαπημένα μας νησιά.

Τέλος, για όλους εμάς που μετράμε τις ημέρες αντίστροφα μέχρι να την πολυαναμενώμενη άδειά μας, μπορούμε να επισκεφθούμε σήμερα κιόλας τη Let’s Ferry, πραγματοποιώντας την κράτηση των ακτοπλοϊκών μας και σχεδιάζοντας ένα πρόγραμμα διακοπών που θα κάνει το φετινό καλοκαίρι να μας μείνει αξέχαστο! Βίρα τις άγκυρες, λοιπόν, Let’s Ferry και φύγαμε!