TRAVEL

Cocoons Suites & Villas: 8+1 λόγοι για να επισκεφθείς το new entry boutique hotel της Χαλκιδικής

Cocoons Suites & Villas: 8+1 λόγοι για να επισκεφθείς το new entry boutique hotel της Χαλκιδικής

Άνοιξε τις πόρτες του στα μέσα της προηγούμενης καλοκαιρινής σεζόν και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Το Cocoons Suites & Villas είναι το νέο boutique hotel που δημιουργήθηκε στον παραθαλάσσιο οικισμό Σκάλα Φούρκας, στην Κασσάνδρα, στο 1ο πόδι της Χαλκιδικής.

Ο μοναδικός minimal σχεδιασμός, οι καμπύλες του κτιρίου, σε συνδυασμό με το απόλυτο λευκό που κυριαρχεί παντού, συνθέτουν ένα πραγματικά μοναδικής αισθητικής σκηνικό, με άρωμα ελληνικού καλοκαιριού, με στόχο τη χαλάρωση και την ηρεμία του επισκέπτη.

Αν θέλεις να απολαύσεις τις διακοπές σου, σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της Χαλκιδικής, υπάρχουν τουλάχιστον 8 λόγοι για να επιλέξεις το Cocoons Suites & Villas για τη διαμονή σου:

#1 Οι Σουίτες: Όλες δίχωρες και 4κλινες

Δυσκολεύεσαι να βρεις δωμάτιο για πάνω από 2 άτομα; Το Cocoons Suites & Villas διαθέτει 21 πλήρως εξοπλισμένες δίχωρες σουίτες, στις οποίες μπορούν να φιλοξενηθούν μέχρι 4 άτομα.

#2 Το Πρωϊνό: απλά εμβληματικό

Θα πρέπει να γίνει ειδική αναφορά στο μοναδικό πρωινό που σερβίρεται στις σουίτες.
Βάφλες, pancakes, ομελέτες, σπανακόπιτα της περιοχής και πολλές επιλογές vegan!

Μην ξεχάσεις να δοκιμάσεις Red Forest pancakes (ροζ pancakes, κρέμα ζαχαροπλαστικής και φρούτα του δάσους), όπως επίσης και το μοναδικής ποιότητας μέλι μαντζούνι από πεύκο, που παράγεται στην περιοχή και σερβίρεται καθημερινά!

#3 Μέσα στον οικισμό: κολύμπι, φαγητό, διασκέδαση... λίγα μέτρα μακριά

Το Cocoons Suites & Villas βρίσκεται μέσα στον οικισμό Σκάλα Φούρκας, σε απόσταση μόλις 250μ από τη βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία της, προσφέροντας εύκολη πρόσβαση για κολύμπι.

Επίλεξε το δικό σου σημείο στην αμμουδιά, με δικό σου εξοπλισμό ή επισκέψου τα οργανωμένα beach bars κατά μήκος της παραλίας.

Δοκίμασε την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα στις ταβέρνες και τα εστιατόρια της Φούρκας και απόλαυσε τη βραδινή σου έξοδο και το ποτό σου στα παραθαλάσσια bars.
Όλα αυτά λίγα λεπτά με τα πόδια από το Cocoons Suites & Villas.

#4 Στρατηγική Τοποθεσία: σε απόσταση αναπνοής από τις καλύτερες παραλίες

Το διαμαντάκι αυτό της Χαλκιδικής, βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο του 1ου ποδιού της Χαλκιδικής.

Αν θέλεις να εξερευνήσεις την περιοχή, λίγα χιλιόμετρα μακριά, μπορείς να βρεις μερικές από τις πιο διάσημες παραλίες της Ελλάδας, να επισκεφτείς κοντινούς οικισμούς και να δοκιμάσεις περισσότερες ταβέρνες και βραβευμένα εστιατόρια της Χαλκιδικής.

Οι αποστάσεις μιλάνε από μόνες τους:

  • 7χλμ από Μύτη Ποσειδίου
  • 5χλμ από Παραλία Αιγαιοπελαγίτικα
  • 13 χλμ από Παραλία Κρυοπηγής
  • 25 χλμ από Παραλία Σάνη
  • 27χλμ από Παραλία Γλαρόκαβου
  • 30 χλμ από Ξενία Παλιουριού

#5 Το Ηλιοβασίλεμα: μην το χάσεις

Μπορεί η Σαντορίνη να έχει το όνομα, αλλά η Σκάλα Φούρκας σίγουρα έχει τη χάρη...
Βρες απλά το δικό σου σημείο στην παραλία και απόλαυσε το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα της Φούρκας και θα το διαπιστώσεις μόνος σου!

#6 Το Προσωπικό: το στολίδι του συγκροτήματος

Στο Cocoons Suites & Villas θα βρεις ανθρώπους πάντα χαμογελαστούς και πρόθυμους να εξυπηρετήσουν, έτσι ώστε να έχεις μια αξέχαστη διαμονή.

Ρώτησέ τους για περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή!

Ζήτα τους να σου κλείσουν τραπέζι για φαγητό (ή... ξαπλώστρα!), στα πιο περιζήτητα στέκια, αλλά και να σου αποκαλύψουν "μυστικές" παραλίες και εκδρομές, που μόνο οι ντόπιοι γνωρίζουν...

#7 "Θα αναπνεύσεις τον καθαρότερο αέρα στη Χαλκιδική!"

Όλες οι σουίτες του Cocoons Suites & Villas είναι εξοπλισμένες με καθαριστή αέρος τελευταίας τεχνολογίας (Streamer Technology Air Purifier), ώστε να δικαιολογείται αυτό που ισχυρίζεται η ιδιοκτησία του ό,τι "Στις σουίτες του Cocoons, θα αναπνεύσεις τον καθαρότερο αέρα της Χαλκιδικής!".

#8 Όλοι γίνονται μια παρέα!

Εκεί θα συναντήσεις ένα Θεσσαλονικιό καρδιολόγο, μαζί με ένα βουλευτή του Ρουμάνικου κοινοβουλίου και ένα Άγγλο αρχιτέκτονα, να απολαμβάνουν μαζί το κρασί τους, λέγοντας ανέκδοτα σε... μετάφραση!

+1 Το Cocoons μεγαλώνει!

Από φέτος το καλοκαίρι θα είναι διαθέσιμες η νέα κεντρική πισίνα με το pool bar του Cocoons, όπως επίσης και 5 μοναδικές διώροφες βίλες με ιδιωτική πισίνα!

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο Cocoons Luxury Suites & Villas:

Απευθείας Κράτηση - https://cocoons.reserve-online.net/
Website - https://www.cocoons.gr
Facebook - https://www.facebook.com/cocoons.suites
Instagram - https://www.instagram.com/cocoons.suites
Booking.com - https://www.booking.com/hotel/gr/cocoons