TRAVEL

Οι ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων!

Οι ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων!

Η ελληνική μυθολογία αναφέρει ότι οι Κυκλάδες είναι δημιούργημα του Ποσειδώνα, ο οποίος μεταμόρφωσε σε νησίδες τις νύμφες Κυκλάδες, όταν αυτές προκάλεσαν την οργή του.

Εκατομμύρια Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες επισκέπτονται κάθε χρόνο τις Κυκλάδες (Σαντορίνη, Μύκονος, Δήλος, Πάρος, Αντίπαρος, Νάξος, Ίος, Σύρος, Τήνος, Μήλος, Κέα, Αμοργός, Σίφνος, Σέριφος, Άνδρος, Κύθνος, Κίμωλος, Ανάφη, Φολέγανδρος, Σίκινος, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Δονούσα και Κουφονήσια), αναζητώντας τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού!

Πόρι, Πάνω Κουφονήσι

35778-569-18 1


Βόρεια του νησιού, υπάρχει μαι αμμουδιά, αγαπημένη των σέρφερς, που θυμίζει Καραϊβική. Δεν θα βρείτε ομπρέλες και ξαπλώστρες, καθώς συμβαδίζει με τη φιλοσοφία του νησιού! Μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε μέχρι τις θαλάσσιες σπηλιές πίσω από το Πορί.

Αμοργός, Αγία Άννα

35778-569-15 1


Παγωμένα νερά, βυθός με βότσαλα και άμμο ενώ από πάνω της δεσπόζει η μεσαιωνική μονή της Χοζοβιώτισσας, γαντζωμένη από τους απόκρημνους βράχους. Βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού, πολύ κοντά στη Χώρα.

Ελιά, Μύκονος

35778-569-116


Η ωραιότερη παραλία στο νησί, διαθέτει όλες τις ανέσεις! Η Ελιά όμως είναι πολυσύχναστη χωρίς όμως αυτό να γίνεται ενοχλητικό.

Κολώνα, Κύθνος

35778-569-117


Η πιο διάσημη παραλία της Κύθνου. Μια λωρίδα στεριάς χωρίζει τη θάλασσα στη μέση δημιουργώντας δύο αμμουδιές στην ίδια παραλία.

Κάτεργο, Φολέγανδρος

gfgsdgdg


Απέραντο γαλάζιο και ψιλό βότσαλο στο νοτιοανατολικό άκρο του νησιού με πεντακάθαρα νερά και γκρίζα βράχια. Σκιά δεν υπάρχει πουθενά, οπότε πρέπει να είστε προετοιμασμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Σε αυτά τα μερή δεν θα βγάλετε ποτέ φωτογραφίες! (pics)