TRAVEL

10 must καλοκαιρινοί πεζόδρομοι της Αθήνας

10 must καλοκαιρινοί πεζόδρομοι της Αθήνας

Ο καιρός είναι ιδανικός, ούτε καύσωνα ούτε όμως και κρύο, η νυχτερινή Αθήνα μας προκαλεί να την εξερευνήσουμε.

Σε ολόκληρη την Αθήνα θα βρείτε ιδανικούς πεζόδρομους για να πιείτε το ποτό σας και να χαλαρώσετε!

Από τώρα θα σας αποκαλύψουμε ποιος είναι ο νικητής... μα φυσικά το κέντρο της Αθήνας, καθώς είναι all time classic χειμώνα, καλοκαίρι!

Χαλάνδρι

xalandri

Το Χαλάνδρι διαθέτει αρκετά πεζοδρομημένα στενάκια στα οποία περπατώντας, θα ξετρυπώσετε ωραία μπαράκια, μικρά ή μεγαλύτερα. Βολτάρετε με την παρέα σας και καθίστε σε όποιο σας γεμίζει το μάτι ή ταιριάζει στο δικό σας στιλ.

Κουκάκι

img 2644


Οι δύο παράλληλοι πεζόδρομοι στο Κουκάκι, αυτός της Γεωργίου Ολυμπίου και αυτός της Δράκου, έχουν γεμίσει τα τελευταία χρόνια με καφενεία, φαγάδικα, ρακάδικα και μπαράκια. Το Κουκάκι αποτελεί μια περιοχή-πέρασμα. Είναι δίπλα στην Πλάκα, μια ανάσα από τα Πετράλωνα, έχει δύο στάσεις μετρό σε απόσταση αναπνοής και συνορεύει με το κατεξοχήν φοιτητικό μελίσσι, την Πάντειο

Καλαμιώτου - Αγία Ειρήνης

dddd


Το ιστορικό τρίγωνο της πόλης μας διαθέτει αρκετούς πεζόδρομους για ποτό και βόλτα. Η οδός Καλαμιώτου και η ευρύτερη πλατεία Αγίας Ειρήνης, με τις οδούς Κλειτίου, Ευαγγελιστρίας, Σκουζέ, Αιόλου, Ρόμβης και Θησέως, αποτελούν το hot spot των τελευταίων χρόνων, με πάμπολλες επιλογές για έξοδο.

Πλάκα

giasemi


Η πιο χαρακτηριστική γειτονιά του κέντρου! Η περιπλάνηση στα πεζοδρομημένα σοκάκια της θα σας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο και θα σας γεμίσει με ομορφιά και αισιοδοξία. Από όπου κι αν ξεκινήσετε τη βόλτα σας, το σίγουρο είναι ότι θα καταλήξετε στον πεζόδρομο της Αδριανού, με τις καφετέριες από τη μία και την Αρχαία Αγορά από την άλλη.

Νέα Ερυθραία

ba2c0703958e287605367c12451ecc29

Αν και το όμορφο προάστιο αποτελούσε πάντοτε μία από τις πρώτες επιλογές των περισσότερων κατοίκων των τριγύρω περιοχών, φέτος το καλοκαίρι έχει αναβαθμιστεί σε... στέκι ακόμα και όσων ζουν νότια.