TRAVEL

Ήρεμες διακοπές στην Ελλάδα!

Ήρεμες διακοπές στην Ελλάδα!

Η διασκέδαση και η ανεμελιά είναι για τους ξένους πολλές φορές συνώνυμο με μερικά ελληνικά νησιά!

Υπάρχουν όμως και αυτοί οι ταξιδιώτες που έχουν χορτάσει τα πολύβουα νησιά, τα ξενύχτια και τα ποτά μέχρι τελική πτώσης, αναζητούν κάτι πιο χαλαρό, εφόδιο για έναν δύσκολο χειμώνα!

Και από αυτά έχουμε! Ναι, τα ελληνικά νησιά δεν είναι μόνο Greek καμάκι και νυχτερινή ζωή. Κάθε ένα από αυτά, κρύβει πολλά μυστικά, γαλήνιους κολπίσκους, ερημικές σπηλιές και κατοίκους φιλήσυχους, που έχουν διατηρήσει τις παραδόσεις!

Σε αυτά τα νησιά θα σας καλέσουμε σήμερα για μια σύντομη περιήγηση!

Ιθάκη

site ithaca 510 2


• Για κολύμπι σε ήσυχες παραλίες καλυμμένες από πράσινο με σμαραγδένια νερά
• Για ξεκούραστες διακοπές σε ένα από τα μικρότερα νησιά του Ιονίου
• Για βόλτες στο παραθαλάσσιο Κιόνι, έναν από τους ομορφότερους παραδοσιακούς οικισμούς στο Ιόνιο
• Για αυθεντικές γεύσεις, αγνά παραδοσιακά προϊόντα και γνήσια ελληνική φιλοξενία

Ανάφη

assets LARGE t 183762 53651629


Στην εσχατιά των Κυκλάδων, ζυμωμένη στον ήλιο του Αιγαίου και την αρμύρα της θάλασσας, μοναχική μέσ' στην απλότητά της, η Ανάφη παραμένει ένα νησί μακριά από τους ρυθμούς της σύγχρονης ανάπτυξης.

Φολέγανδρος

folegandros island 1


Η Χώρα της είναι από τις πιο σοφιστικέ και καλοδιατηρημένες στις Κυκλάδες – τόσο που μοιάζει ψεύτικη. Ο τουρισμός άργησε να φτάσει στη Φολέγανδρο, κι αυτό φαίνεται. Πουθενά δεν θα δείτε πλαστικές καρέκλες και νέον, όλες οι επιγραφές των καταστημάτων είναι ξύλινες και ζωγραφισμένες στο χέρι, τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία και τα μπαρ είναι σε παραδοσιακό στιλ, τίποτα δεν χαλάει το «κυκλαδίτικο όνειρο».

Σέριφος

hotel-serifos-beach-livadi


Τίποτα και κανένας δε δείχνει να βιάζεται. Η ζωή στο Λιβάδι, το λιμάνι στην ανατολική πλευρά της Σερίφου, κινείται κυκλικά, γύρω από τον μικρό απάνεμο κόλπο και μπορείς άνετα να βάλεις στοίχημα και να το κερδίσεις για το πόση ώρα μπορείς να κάτσεις στην αμμουδιά, κάτω από τα αλμυρίκια.

Αλόννησος

assets LARGE t 183762 53735840


Τα γραφικά χωριουδάκια στην Αλόννησο ασκούν τη δική τους γοητεία στον επισκέπτη. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική που «δένει» αρμονικά με το φυσικό περιβάλλον και τους χαμογελαστούς και πάντα φιλόξενους κατοίκους.