TRAVEL

Οι χειρότερες τουριστικές ατραξιόν!

Οι χειρότερες τουριστικές ατραξιόν!

Όλοι λίγο πολύ έχουμε αισθανθεί την απογοήτευση μετά από μια επίσκεψη μας σε μεγάλη τουριστική ατραξιόν, που αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων.

Πριν λοιπόν, επισκεφτείτε κάποιο αξιοθέατο του κόσμου, προετοιμαστείτε καλού κακού για το χειρότερο! Η Huffington Post μας ενημερώνει για τις ατραξιόν που δεν είναι όπως τις βλέπους στις card postal!

Το Σινικό Τείχος της Κίνας είναι... απότομο!

siniko teioxs


Για να φτάσεις στη χαμηλότερη είσοδο του Τείχους θα πρέπει να σκαρφαλώσεις 4,000 σκαλιά, τόσο απότομα που θα σου κοπεί η ανάσα!

Η Μόνα Λίζα είναι απλησίαστη!

mona lisa

Αν έχεις ταξιδέψει στο Παρίσι μόνο και μόνο για να θαυμάσεις τον πίνακα της Μόνας Λίζας, τότε ατύχησες. Αν και ένα ξύλινο εμπόδιο εμποδίζει τους τουρίστες να αγγίξουν τον πίνακα, ωστόσο για να τη δεις θα πρέπει να παρακάμψεις τις ορδές από κάμερες και φωτογραφικές μηχανές που απαθανατίζουν την διάσημη Κυρία.

Μπορείς να πιεις μέχρι και καφέ στην Πομπηία

pompiia


Αν νομίζετε ότι τα αρχαία ερείπια της Πομπηίας είναι απλησίαστα και πολύ καλά προστατευμένα, κάνετε λάθος. Μπορείτε να καθίσετε πάνω τους, να πιείτε τον καφέ σας και να κουτσομπολέψετε με τις φίλες σας.

Η Νεκρά Θάλασσα θα σας «κάψει» τα μάτια

nekra thalassa


Μια βουτιά στη Νεκρά Θάλασσα θα κάνει τα μάτια σας να τσούζουν τρελά! Επίσης, θα πρέπει να πάτε και αξύριστοι γιατί το αλάτι θα σας προκαλέσει εγκαύματα!

Ο Πύργος της Πίζας δεν γέρνει πια!

purgos pizas

Ο Πύργος από το 2001 μέχρι και το 2013 «ίσιωσε» περίπου μια ίντσα, με τους τουρίστες να παραπονιούνται ότι δεν έχουν τίποτα να κάνουν στην πόλη της Πίζας και ότι το μόνο αξιοθέατο είναι ο Πύργος, ο οποίος αρχίζει και... χαλάει!

Selfie στην Fontana Di Trevi

fontana di


Εδώ γελάμε! Έχει τόσο πολύ κόσμο γύρω γύρω από το διάσημο σιντριβάνι, που είναι απλά ακατόρθωτο να βγεις μόνο εσύ και η Φοντάνα.

Το άγαλμα της Ελευθερίας είναι για εκλεκτούς

o-88819912-570

Για να ανεβείτε στο κεφάλι της κυρίας, θα πρέπει να έχετε κλείσει θέση μήνες μπορεί και χρόνο πριν. Και μάλιστα, αν είσαι τόσο τυχερός και ανέβεις, για τους επόμενους 6 μήνες δεν θα έχεις το δικαίωμα να το επισκεφτείς ξανά!

Καταρράκτες Ιγκουασού - Το νερό είναι καφέ!

o-450608346-570

Όταν φαντάζεστε τους καταρράκτες Ιγουασού σας έρχεται η εικόνα των κρυστάλλινων νερών τους να κυλούν ορμητικά! Η πραγματικότητα είναι διαφορετική, καθώς το νερό του θα λέγαμε ότι έχει το χρώμα του καφέ...

Διαβάστε επίσης:

Το ονειρεμένο ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης!