TRAVEL

Διάσημα μνημεία από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου (pics)

Διάσημα μνημεία από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου (pics)

Μια πόλη, ένας φωτογράφος, δεκάδες λήψεις! – Το CNN παρουσιάζει την εκπληκτική δουλειά ενός φωτογράφου, που στήνει την κάμερα του μπροστά από πασίγνωστα μνημεία και τα φωτογραφίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, δημιουργώντας ένα κολάζ από πολλές λήψεις.

Ο φωτογράφος Richard Silver έχει μια πολύ δημιουργική δουλειά. «Περνά» το χρόνο του ταξιδεύοντας τον κόσμο και φωτογραφίζοντας διάσημα αξιοθέατα τις πιο ήρεμες ώρες, από πολύ νωρίς το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου, όταν και λούζονται στο φως του φεγγαριού.

Η σειρά φωτογραφιών ονομάζεται Time Sliced και αποτελεί την προσπάθεια του διάσημου φωτογράφου να αποτυπώσει την ομορφιά των μνημείων καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

36 λήψεις ενώνονται και δημιουργούν μια καταπληκτική φωτογραφία...

Ο φωτογράφος δεν περνά περισσότερες από μια ή δυο ημέρες στον εκάστοτε προορισμό, αφού βρει το κατάλληλο σημείο να στήσει το τρίποδο του, ο Νεοϋορκέζος φωτογράφος ξεκινά τις λήψεις με το πρώτο φως της ημέρας και δεν σταματά μέχρι ο ήλιος να χαθεί τελείως από τον ορίζοντα!

Ο ταλαντούχος φωτογράφος εξομολογείται ότι πιο εύκολο πράγμα στην δουλειά του και ειδικότερα στο Project του είναι η επιλογή των μνημείων, ο ίδιος λέει χαρακτηριστικά, «Είναι σαν το Big Ben, όταν σκέφτεσαι το Λονδίνο, αυτό σου έρχεται πρώτα στο μυαλό».

Δείτε φωτογραφίες του στην gallery

Διαβάστε επίσης:

Ο απόλυτος φθινοπωρινός προορισμός της Ευρώπης!

Κάστρα βγαλμένα από παραμύθια

Daily Mail: Τα ελληνικά νησιά στα δέκα πιο «μαγευτικά» μέρη στον κόσμο

Οι εξωτικές παραλίες της Χαλκιδικής