TRAVEL

Στη Μέση του Πουθενά ή αλλιώς στην Ισπανία για το Nowhere Festival (video)

Στη Μέση του Πουθενά ή αλλιώς στην Ισπανία για το Nowhere Festival (video)

Γίνεται στη μέση του πουθενά και είναι μόνο για τους φαν του ελεύθερου κάμπινγκ. Το Nowhere Festival που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Βόρεια Ισπανία κοντά στα χωριά Castejón de Monegros και Sariñena.

Θεωρείται Φεστιβάλ Τεχνών, αφού οι επισκέπτες δημιουργούν κατασκευές εντός της κατασκήνωσης αλλά και σε πιο απομακρυσμένα σημεία. Η κεντρική κατασκήνωση είναι γνωστή ως Middle of Nowhere και γύρω της δημιουργούνται γειτονιές από αντίσκηνα.

Σε αυτές τις γειτονιές γίνονται από σεμινάρια για το περιβάλλον και την προσωπική ανάπτυξη μέχρι μικρές εκθέσεις χειροτεχνίας.

Ουσιαστικά είναι ένα φεστιβάλ νέο-χίπι, οπότε αν δεν είστε αυτού του στιλ ξεχάστε το. Δεν υπάρχει χρήμα στις συναλλαγές, όλοι βοηθάνε ο ένας τον άλλο, όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και εννοείται πως φεύγοντας καθαρίζουν τα πάντα. Υπάρχει μια ατμόσφαιρα ιδεαλισμού και πίστης στις ανθρώπινες σχέσεις που θα στείλουν τον κυνισμό σας περίπατο ή απλά θα τον γιγαντώσουν και θα φύγετε όπως πήγατε.

Στη δεύτερη περίπτωση πάντως, μην γυρίσετε Ελλάδα. Κατευθυνθείτε προς Βαρκελώνη, είναι κοντά και εκεί θα βρείτε ό, τι θέλετε.

Σχετικές ειδήσεις