TRAVEL

Οικογενειακό Πάσχα στα Ιωάννινα μόνο με 186 ευρώ!

Οικογενειακό Πάσχα στα Ιωάννινα μόνο με 186 ευρώ!

Η πόλη των Ιωαννίνων είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου και πρωτεύουσα του νομού, είναι χτισμένη στην όχθη της λίμνης Παμβώτιδας και σε υψόμετρο 500 μέτρων.

Ο συνδυασμός των αναρίθμητων ιστορικών μνημείων και των μουσείων με την απίστευτη φυσική ομορφιά του τοπίου αποτελεί εγγύηση για τους επισκέπτες. Η πόλη έχει την ικανότητα να μαγεύει με την ομορφιά της και τη ζεστή της ατμόσφαιρα, ενώ η λίμνη μαγνητίζει.

Τα Ιωάννινα κουβαλούν μια ιστορία αιώνων, ενώ κάθε σοκάκι και πλατεία, κάθε σημείο της πόλης αντηχεί την σπουδαία της παράδοση. Το κάστρο των Ιωαννίνων, η λίμνη με το νησάκι, το σπήλαιο, η εκπληκτική παλαιά πόλη με τα παραδοσιακά μαγαζάκια της και την εκλεκτή αγορά της καθώς και τα πολυάριθμα παλαιά αρχοντικά που δεσπόζουν στην πόλη, δεν μπορούν παρά να τραβήξουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη και να τον αιχμαλωτίσουν.

Τώρα, έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τις διακοπές του Πάσχα στα Ιωάννινα, μόνο με 186 ευρώ για όλη την οικογένεια! Συγκεκριμένα, ανακαλύψαμε για εσάς μία προσφορά που αξίζει να αξιοποιήσετε!

Θα φιλοξενηθείτε στο Byzantio Hotel για 4 Ημέρες, ενώ η προσφορά αφορά σε ένα ζευγάρι και δύο παιδιά (ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο) με πρωινό σε μπουφέ.

Η τιμή μοναδική: Από 310 ευρώ μόνο με 186 ευρώ (έκπτωση 40%)! Επιπλέον, παρέχεται early check in και late check out κατόπιν διαθεσιμότητας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Δείτε περισσότερα εδώ αλλά καλύτερα να βιαστείτε γιατί η προσφορά αύριο λήγει!

Η προσφορά περιλαμβάνει:

4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο

Για 2 παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν (το παιδί έως 6 ετών φιλοξενείται στο κρεβάτι των γονιών του)

Πρωινό σε μπουφέ

Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας

Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας

Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης με 62 ευρώ με πρωινό

Σχετικές ειδήσεις