TRAVEL

Χριστούγεννα στον Πειραιά: Φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δένδρο!

Χριστούγεννα στον Πειραιά: Φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δένδρο!

Στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, θα φωταγωγηθεί σήμερα το απόγευμα (18:00) το χριστουγεννιάτικο δέντρο, από τον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μώραλη, δίνοντας το έναυσμα για την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του δήμου Πειραιά.

Και φέτος, ο δήμος Πειραιά έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με πολλή μουσική, παιχνίδια και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης.

Ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης, σε σχετικές δηλώσεις, αναφέρει: «Οι γιορτές των Χριστουγέννων και του νέου έτους είναι ημέρες αισιοδοξίας και ελπίδας. Στον δήμο Πειραιά σχεδιάσαμε και για τα φετινά Χριστούγεννα ένα ξεχωριστό πρόγραμμα εκδηλώσεων, με ποικίλες δράσεις για να προσφέρουμε στιγμές χαράς σε όλους και κυρίως στα παιδιά».

Ο κ. Μώραλης σημειώνει πως, παρά τις περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες του δήμου, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουν χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όλη την πόλη και να δώσουν τη δυνατότητα στους δημότες και στους επισκέπτες, να διασκεδάσουν στον Πειραιά, κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών.

«Ο Πειραιάς γιορτάζει σε πλατείες, σε δρόμους και γειτονίες, με πολλές εκδηλώσεις, παιχνίδια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Ο Πειραιάς γιορτάζει στα 11 Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς της πόλης μας, έτσι ώστε όλοι οι συμπολίτες μας κάθε ηλικίας να γίνουν μέρος αυτής της γιορτής», αναφέρει ο δήμαρχος Πειραιά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Σχετικές ειδήσεις