TRAVEL

Αυτή είναι η ελληνική παραλία που απέκτησε παγκόσμιο ενδιαφέρον (pics)

Αυτή είναι η ελληνική παραλία που απέκτησε παγκόσμιο ενδιαφέρον (pics)
Μια από τις ομορφότερες παραλίες στην Ελλάδα

Κάθε χρόνο προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Ένα από τα hot spot του καλοκαιριού στην Πάτρα είναι το Δρέπανο που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους Πατρινούς, αλλά και για τους επισκέπτες της πόλης.

Το βασικό γνώρισμα της παραλίας του Δρεπάνου που την έχει κάνει διάσημη είναι η λατρεία που έχουν δείξει για αυτή οι kite surfers και οι wind surfers της Πάτρας, πηγαίνοντας εκεί για χρόνια, ξέροντας ότι στο σημείο αυτό, ενώνονται οι άνεμοι, σμίγουν οι αέρηδες και αποτελεί ένα από τα καλύτερα spot για τα αγαπημένα τους extreme water sports.

Η αγάπη που έδειξαν οι fans αυτών των αθλημάτων για την παραλία του Δρεπάνου, είναι που την έκανε γνωστή πλέον σε όλο τον κόσμο. Χομπίστες που αγάπησαν τους ανέμους, τα κύματα και την αίσθηση της θάλασσας και της αλμύρας που σου προσφέρει την μεγαλύτερη ελευθερία, πήγαιναν εκεί τα χρόνια, που λίγοι την γνώριζαν.

Πλέον αυτό έχει αλλάξει. Το αποκορύφωμα της τουριστικής δυναμικής που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια, αυτό το όμορφο σημείο έξω από την Πάτρα είναι το Kite Surf Festival που έγινε θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο, φέρνοντας δεκάδες αθλητές και επισκέπτες από διάφορα μέρη του κόσμου.

Πηγή: Patrasevents.gr

Σχετικές ειδήσεις