TRAVEL

Tο πρώτο θεματικό πάρκο Star Wars είναι γεγονός και ανοίγει τις πόρτες του (vid)

Tο πρώτο θεματικό πάρκο Star Wars είναι γεγονός και ανοίγει τις πόρτες του (vid)
To Star Wars Galaxy's Edge υπόσχεται μία μοναδική εμπειρία στο σύμπαν που εμπνεύστηκε ο Τζορτζ Λούκας
Pixabay

Ο Πόλεμος των Άστρων «προσγειώνεται» στις ΗΠΑ, καθώς το θεματικό πάρκο «Star Wars: Galaxy's Edge» στη Disneyland της Καλιφόρνια, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2019.

Εγκαίνια αναμένονται και για παγκόσμιο θέρετρο της Walt Disney, στο Ορλάντο της Φλόριντα, το φετινό φθινόπωρο.

Το νέο θεματικό πάρκο της Disney υποσχέται να αποζημιώσει και τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις του Star Wars, το κοινό θα μπορεί να «πετάξει» με το Millenium Falcon και να παίξει κυνηγητό με τους Stormtroopers.

Με έκταση 14 στρεμμάτων, πρόκειται για την μεγαλύτερη θεματική επέκταση στην ιστορία της Disneyland και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα αποτυπώνει απλώς σκηνές των ταινιών, αλλά θα τις επεκτείνει με νέες πληροφορίες και ιστορίες.

Το χωριό του θεματικού πάρκου θα λέγεται «Black Spire Outpost» και έχει να κάνει με τον πλανήτη Batuu. Όπως δήλωσαν οι σχεδιαστές της Disney:

«Θα περιβάλλεστε από απολιθωμένα υπολείμματα αιωνόβιων αρχαίων δέντρων».

Ολόκληρο το πάρκο θα προσομοιώνει σκηνικά των ταινιών, ενώ γνωστοί και άγνωστοι χαρακτήρες θα συναντούν τον επισκέπτη στην περιπλάνησή του και θα αλληλοεπιδρούν μαζί του.

Στα μαγαζιά του πάρκου θα μπορεί να βρει κανείς από φωτόσπαθα μέχρι και «ξεχωριστά» πλάσματα, ενώ στα εστιατόρια του πάρκου θα σερβίρονται «εξωγήινες» γεύσεις.

Όταν το πάρκο γίνει πλήρως λειτουργικό, η εμπειρία για τους επισκέπτες, υπόσχεται να οδηγήσει το ολοένα επεκτεινόμενο σύμπαν του Star Wars σε μια νέα διάσταση.

Σχετικές ειδήσεις