TRAVEL

Solomoon: Ένα περίεργο trend για τα ταξίδια του μέλιτος ή... πώς να χωρίσετε σε χρόνο εξπρές

Solomoon: Ένα περίεργο trend για τα ταξίδια του μέλιτος ή... πώς να χωρίσετε σε χρόνο εξπρές
Solomoon: Ένα νέο ταξιδιωτικό trend διχάζει
PIXABAY

Ένα περίεργο trend ακολουθούν εδώ και λίγο καιρό νεόνυμφοι, η οποίοι αντί να κάνουν μαζί ταξίδι του μέλιτος, ως είθισται, πηγαίνουν ξεχωριστά!

Η νέα αυτή τάση που ονομάζεται «solomoon» επηρεάζει όλο και περισσότερο κόσμο λόγω των social media. Ο νέος αυτός όρος έχει χιλιάδες αναφορές στο Instagram, ενώ κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούν και τον όρο «unimoon».

Ένα ζευγάρι από το Δουβλίνο, η Ιρίν Ο΄ Μπράιεν και ο Μελ Μακ Λέιν εξηγούν στους New York Times γιατί συμβάδισαν με αυτή την περίεργη τάση.

Όπως αναφέρουν, η Ιρίν ταξίδεψε στον Καναδά και ο Μελ στη Γαλλία, μετά τον γάμο τους. «Κανείς από τους δυο μας δεν ήθελε να βρίσκεται στο ίδιο μέρος με τον άλλον», αναφέρουν.

«Γυρίσαμε στο Δουβλίνο με πολλές ιστορίες και μοιραστήκαμε τις περιπέτειές μας».

Παρ΄ ότι πολλοί είναι αυτοί που είναι υπέρ του trend, κάποιοι ειδικοί προειδοποιούν ότι μπορεί να φέρει προβλήματα στη σχέση.

Κάποιοι χρήστες πάντως δηλώνουν ενθουσιασμένοι με την ιδέα των ξεχωριστών ταξιδιωτών, ενώ άλλοι καθόλου.

Έρευνες πάντως έχουν δείξει πως το 52% των ζευγαριών προτιμά να κάνει διακοπές με τους συντρόφους ή τους φίλους τους παρά μόνοι.

Άλλα trends πάλι θέλουν τα ζευγάρια να παίρνουν τα παιδιά τους στο μήνα του μέλιτος ή να πηγαίνουν για λίγες μέρες διακοπές.

Σχετικές ειδήσεις