TRAVEL

Διακοπές στο Αιγαίο: Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε

Διακοπές στο Αιγαίο: Τι πρέπει οπωσδήποτε να προσέξετε

Αφήνοντας πίσω μας τον Ιούνιο, οδεύουμε πλέον ολοταχώς προς την «καρδιά» του καλοκαιριού, με τους περισσότερους από εμάς να προγραμματίζουν ή να έχουν ήδη «κλείσει» τις επικείμενες διακοπές τους σε κάποιο από τα «παραμυθένια» νησιά της χώρας μας.

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως για μία ακόμη χρονιά, το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου θα γνωρίσει πρωτοφανή κοσμοσυρροή από εγχώριους αλλά και διεθνείς παραθεριστές που θα ταξιδέψουν με τη Hellenic Seaways για να θαυμάσουν ιδίοις όμμασι το ξακουστό φυσικό κάλλος που απλώνεται από τον κοντινό μας Αργοσαρωνικό, με τις ρομαντικές Σπέτσες και τη γραφική Ύδρα μέχρι τις «καταπράσινες» Σποράδες με τις «ολόχρυσες» ακτές της Σκιάθου και την καταπράσινη Σκόπελο, και από τις ξακουστές Κυκλάδες με την «πριγκίπισσα» Νάξο και τη «μεγαλοπρεπή» Πάρο, μέχρι ψηλά στο γεμάτο ιδιομορφίες Βόρειο Αιγαίο.

Όσο πυρετώδεις και αν είναι οι προετοιμασίες που κάνουμε για την περίοδο των διακοπών μας, συζητώντας με φίλους για το μέρος που σκοπεύουμε να επισκεφθούμε ή τον τύπο του καταλύματος που θα επιλέξουμε, ευτυχώς υπάρχει τουλάχιστον μία επιλογή που μας γλιτώνει από τον κόπο του επιπλέον άσκοπου ψαξίματος και αυτή είναι το μέσο μεταφοράς. Η πολύχρονη εμπειρία της Hellenic Seaways στις θαλάσσιες μεταφορές, όχι μόνο επιβατών αλλά οχημάτων και φορτηγών, είναι η «κατεύθυνση» που κάθε χρόνο εμπιστευόμαστε για ένα άνετο και αξέχαστο ταξίδι!

Πιο συγκεκριμένα, η Hellenic Seaways είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες μεταφοράς αφού καθημερινά προσεγγίζει πάνω από 36 διαφορετικούς προορισμούς με έναν «πλούσιο» στόλο 16 συμβατικών και ταχύπλοων πλοίων, όπως τα προηγμένα Highspeed, τα FlyingCats (3, 4, 5, 6) και τα FlyingDolphins. Με αυτόν τον τρόπο, κατορθώνει να μας παρέχει μία πληθώρα επιλογών όχι μόνο σε ό,τι αφορά στον τρόπο που ταξιδεύουμε αλλά και τη διάρκεια που θέλουμε να έχει το ταξίδι μας.

Αν πάλι δεν είστε από εκείνους που… βιάζονται και θέλετε να απολαμβάνετε όσο περισσότερο μπορείτε τη διαδρομή από και προς τον προορισμό σας, τα συμβατικά πλοία της Hellenic Seaways, όπως τα Νήσος Χίος, Νήσος Σάμος, Νήσος Ρόδος, Νήσος Μύκονος, Εξπρές Σκιάθος και άλλα, είναι η πλέον ιδανική επιλογή! Διαθέτουν ευρύχωρα σαλόνια και καταστρώματα με πλήρως εξοπλισμένα bar και εστιατόρια, άνετες καμπίνες και καταστήματα, τα οποία μαζί με το πάντα πρόθυμο προσωπικό, σας παρέχουν εν πλω υπηρεσίες, υψηλών και ανεπανάληπτων προδιαγραφών!

Για μία ακόμη χρονιά, οι προορισμοί είναι δεκάδες, τα δρομολόγια ακόμη περισσότερα και εσείς έχετε την ευχέρεια να ταξιδέψετε όπως επιθυμείτε! Μην ξεχνάτε μάλιστα, πως αποκτώντας μία κάρτα μέλους για το Πρόγραμμα Πιστότητας Seasmiles, μέσω του οποίου μπορείτε να συλλέγετε και να εξαργυρώνετε πόντους, εξασφαλίζετε για εσάς και την οικογένειά σας, ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις και μοναδικά προνόμια για τα μελλοντικά σας ταξίδια!

Κλείνοντας, έχει μεγάλη σημασία να αναφέρουμε πως η Hellenic Seaways αποτελεί μέλος της Attica Group, μίας εταιρείας με πολυετή δραστηριότητα στην επιβατηγό ναυτιλία, μέσω των εταιρειών Superfast Ferries, Blue Star Ferries, Hellenic Seaways και Africa Moroco Link. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Ελληνικό Όμιλο Επιβατηγού Ναυτιλίας ο οποίος πραγματοποιώντας ταξίδια σε τέσσερις χώρες, 60 προορισμούς και 71 λιμάνια, δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει μέσα στις τρεις μεγαλύτερες εταιρείες που κινούνται στη Μεσόγειο και στις 50 μεγαλύτερες όλης της χώρας. Βίρα τις άγκυρες λοιπόν! Έτσι κι αλλιώς, το Αιγαίο μας περιμένει!

Για κρατήσεις θέσεων απευθυνθείτε στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα, στην Hellenic Seaways, τηλ.: 210-8919800 ή στο www.hsw.gr