TRAVEL

Coco Privé: Ο ιδιωτικός παράδεισος των Μαλδίβων που «δέχεται» μόνο 12 άτομα (pics)

Coco Privé: Ο ιδιωτικός παράδεισος των Μαλδίβων που «δέχεται» μόνο 12 άτομα (pics)
Facebook/CocoCollection

Πρόκειται για το απόλυτο ιδιωτικό νησί, έναν επίγειο παράδεισο για ελάχιστους και φυσικά βρίσκεται στις Μαλδίβες.

Το Coco Privé είναι ένα ιδιωτικό νησί έκτασης σχεδόν 4.000 τετραγωνικών μέτρων που φιλοξενεί μόλις 12 άτομα σε πέντε βίλλες και μία master κατοικία.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να νοικιάσετε ολόκληρο το νησί, το κόστος ανά άτομο ανέρχεται «μόλις» στα περίπου 3.100 ευρώ τη βραδιά.

Το Coco Privé ανήκει στην «ομπρέλα» του Coco Collection, μέρος του οποίου είναι άλλα δύο υπερπολυτελή resorts στις Μαλδίβες, το Coco Bodu Hithi και το Coco Palm Dhuni Kolhu.

Στο Coco Privé θα μεταφερθείτε μέσα σε 35 λεπτά με ιδιωτικό ταχύπλοο από το διεθνές αεροδρόμιο Βελάνα, ενώ ο αρχιτέκτονας Guz Wilkinson μαζί με τη σχεδιάστρια εσωτερικών χώρων Delphine Leon έχουν δημιουργήσει υπερπολυτελείς συνθήκες διαμονής, ανάμεσα στο απόλυτο γαλάζιο.

Ιδιωτικές πισίνες, τζακούζι, γιόγκα, μασάζ, γυμναστήριο, 35 προσωπικοί μπάτλερ, τζετ σκι, καταδύσεις και θερινό σινεμά προσφέρονται, μεταξύ άλλων, στους εκλεκτούς επισκέπτες του νησιού.

Στο Coco Privé η ιδιωτικότητα είναι δεδομένη, δεδομένου ότι σε καμία βίλλα δεν υπάρχουν κλειδαριές, καθώς... δεν υφίσταται λόγος.

Σε ό,τι αφορά το φαγητό -όπως είναι αναμενόμενο- το προσωπικό είναι διαθέσιμο σε όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου και δέχεται κάθε είδους παραγγελία, προσφέροντας παράλληλα γευστικές προτάσεις στους επισκέπτες.