ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Δημοσκόπηση: Στην κορυφή ο τουρισμός - Το success story της κυβέρνησης

Δημοσκόπηση: Οι πυλώνες επιτυχίας της κυβέρνησης - Στην κορυφή ο τουρισμός
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Metron Analysis ο τουρισμός αποτελεί την υψηλότερη επίδοση της Κυβέρνησης.
(Πηγή: Intime News)

Τις υψηλότερες επιδόσεις της, καταγράφει η κυβέρνηση στην προσέλκυση τουρισμού, τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους, την αμυντική θωράκιση της χώρας και την εξωτερική πολιτική.

Τουρισμός, ψηφιακή μεταρρύθμιση, αμυντική θωράκιση και εξωτερική πολιτική αποτελούν τις τέσσερις πιο επιτυχημένες πολιτικές της κυβέρνησης, όπως καταδεικνύει δημοσκόπηση που πραγματοποίησε η Metron Analysis για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Οι πολίτες επιβεβαιώνουν το φετινό success story του ελληνικού τουρισμού το οποίο ήδη αποτυπώνεται στα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και της ΕΛΣΤΑΤ.

Η χώρα μας φέτος σημείωσε μεγάλη επιτυχία από την άνοιξη, και ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν τα Χριστούγεννα, οι ταξιδιωτικές ροές παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Όπως φαίνεται οι προσπάθειες του Βασίλη Κικίλια να ενισχύσει μέσω του τουρισμού την οικονομία της χώρας απέδωσαν καρπούς- και με το παραπάνω- και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη χρονιά.

Τα μέγιστα, όμως, έχουν αποδώσει και οι προσπάθειες του Κυριάκου Πιερρακάκη, ο οποίος εργάζεται διαρκώς για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της χώρας και αδιαμφισβήτητα τα έχει καταφέρει. Οι πολίτες βλέπουν συνεχώς την καθημερινότητα τους να αλλάζει και τη ζωή τους να γίνεται πολύ πιο εύκολη χωρίς προσκόμματα και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις.

Τέλος, στην τετράδα των πιο επιτυχημένων επιδόσεων της κυβέρνησης συμπληρώνουν οι τομείς της αμυντικής θωράκισης της χώρας και της εξωτερικής πολιτικής. Οι Eλληνες πολίτες, ανέκαθεν θεωρούσαν ότι η προάσπιση των εθνικών συμφερόντων αποτελούν ύψιστη υποχρέωση κάθε κυβέρνησης και παρακολουθούν στενά αυτά τα θέματα.

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube

Σχετικές ειδήσεις

Αύξηση των ταξιδιωτικών εισπράξεων κατά 78,3% στο 9μηνο 2023

Τουρισμός για Όλους: Έρχεται νέα κλήρωση για επιπλέον 100.000 vouchers

Κικίλιας: Έρχεται χριστουγεννιάτικο καλάθι αλλά έχουμε ακόμα τουρίστες