ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Η Ελλάδα στους τοπ ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2015

Η Ελλάδα στους τοπ ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2015

Η Ελλάδα βρίσκεται στο τοπ-10 των ταξιδιωτικών προορισμών για το 2015, σύμφωνα με δημοσίευμα του Independent.

Σε μια λίστα με τους προορισμούς που αναμένεται να κάνουν πάταγο τη χρονιά που ξεκινάει σε λίγες μέρες η Ελλάδα φιγουράρει στις πρώτες θέσεις.

Οπως λέει η εφημερίδα οι απευθείας πτήσεις από Λονδίνο για Ρόδο, Κέρκυρα, Κω και Ηράκλειο αυξάνονται από την άνοιξη. Επιπλέον, αναμένονται αυξήσεις δρομολογίων για Μύκονο Σαντορίνη από πολλές αεροπορικές εταιρείες. Στις απευθείας πτήσεις για Ελλάδα προστίθενται και αυτές από τα αεροδρόμια του Μάντσεστερ του Νιουκάσλ και του Μπέρμινχαμ.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα ισχυρό χαρτί για τον τουρισμό στην Ελλάδα είναι ο τάφος Καστά και η Αμφίπολη με τους ταξιδιώτες να επιλέγουν τη Θεσσαλονίκη ως αρχικό προορισμό. Ήδη πολλά τουριστικά γραφεία έχουν οργανώσει πακέτα δύο εβδομάδων με ξεναγήσεις στο χώρο.

Στην αναφορά του ο Independent σημειώνει ότι η Πελοπόννησος θα αποτελέσει νέο σημείο κίνησης για τον τουρισμό με το αεροδρόμιο της Τρίπολης να παίζει καθοριστικό ρόλο σε συνάρτηση με την ανανέωση του σιδηροδρομικού δικτύου στην περιοχή. Η λειτουργία δύο υποθαλάσσιων αρχαιολογικών μουσείων στη Μεσσηνία παρουσιάζεται ως ευκαιρία για την εξερεύνηση των ναυαγίων της περιοχής.

Σχετικές ειδήσεις