ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Τουρισμός και επενδύσεις στην ατζέντα της Κουντουρά για τη Σαουδική Αραβία

Τουρισμός και επενδύσεις στην ατζέντα της Κουντουρά για τη Σαουδική Αραβία

H ενίσχυση της ροής επισκεπτών υψηλού εισοδήματος από τη Σαουδική Αραβία προς τη χώρα μας, θα βρεθεί ψηλά στην ατζέντα της αναπληρώτριας υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, η οποία θα συμμετάσχει στην εκδήλωση του 1ου Greek Tourism Workshop, που αποτελεί την πρώτη ιστορικά εκδήλωση του ελληνικού τουρισμού στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας.

Κατά την παραμονή της στη σαουδαραβική πρωτεύουσα, η Έλενα Κουντουρά θα έχει σειρά επαφών με εκπροσώπους της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας και όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου, στόχος είναι και η προσέλκυση νέων επενδύσεων.

Στο πλαίσιο του Greek Tourism Workshop θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις ελληνικών προορισμών και τουριστικών προϊόντων σε ένα επιλεγμένο κοινό τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων και μέσων ενημέρωσης και επιχειρηματικές επαφές των συμμετεχουσών ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων με τους κατά τόπους Tour Operators και ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Τέλος η κ. Κουντουρά θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Σαουδαραβικής Επιτροπής Τουρισμού και Αρχαιοτήτων (SCTA) Πρίγκιπα Sultanbin Salmanbin, τον υπουργό Μεταφορών Abdullahbin Abdulrahman Al-Muqbel, Abdulaziz AlSaud , τον υφυπουργό Υγείας Dr Mohammed Al Khoshaim , τον υφυπουργό Ενημέρωσης Dr. AbdullahAlJasser, τον πρόεδρο της Kingdom Holding Co Πρίγκιπα Al Waleedbin Talalbin Abdulaziz AlSaud.

Σχετικές ειδήσεις