Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
TRAVEL

Υποδεχθείτε το θερινό ηλιοστάσιο στα Stonehenge (video)

Σοφία Βεργοπούλου

Αν σας κάνουν οι κλικ οι παγανιστικές τελετές, τότε κλείστε εισιτήρια για τη Βρετανία, γιατί στις 20 Ιουνίου, δρυίδες, χίπις και άλλοι αρχαιολάτρεις θα είναι εκεί για να υποδεχθούν την πρώτη μέρα του καλοκαιριού με φόντο τις αρχαίες πέτρες των Stonehenge.

H προέλευση και οι συνθήκες κατασκευής του μνημείου παραμένουν μυστήριο κάτι που όσο να ΄ναι φτιάχνει ατμόσφαιρα. Στο παγανιστικό πάρτι απαγορεύεται το camping, ενώ εξυπακούεται ότι δεν αφήνετε σκουπίδια σε καμία περίπτωση.
Μπορεί να είναι υποδοχή καλοκαιριού αλλά ο καιρός στην περιοχή δε θα είναι και τόσο καλοκαιρινός. Πάρτε κανά αδιάβροχο μαζί σας και ντυθείτε συνετά.
Αμέσως μετά, για να μη κάνετε το ταξίδι μέχρι εκεί για ένα και μόνο πρωινό, αρχίζει το Glastonbury Festival. Eντάξει όχι αμέσως μετά, λίγο μετά συγκεκριμένα στις 24 του μήνα.

Glastonbury αμέσως μετά

Glasto14 Thurs ACA 9581

Τέσσερις ημέρες με μουσική από νέα γκρουπ αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες. Εκεί θα χρειαστείτε τη σκηνή σας, γιατί όλοι μένουν στο camping. Φυσικά και μπορεί να βρέχει ασταμάτητα αλλά αυτά που θα ακούσετε θα σας ανταμείψουν. Το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα το βρείτε εδώ.

Glasto14 Thurs ACA 9296