Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
TRAVEL

Κροατία για το μεγαλύτερο πάρτι dub music (video)

Σοφία Βεργοπούλου

Κάθε Σεπτέμβριο, στην Κροατία γίνεται το μεγαλύτερο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής. Αν θέλετε να χορέψετε τότε βγάλτε εισιτήρια για το Σεπτέμβριο. Το Outlook Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές του, η τζαμαϊκανή ρέγκε και η dub έκρηξη του 1970 έκαναν την ηλεκτρονική μουσική αυτό που είναι σήμερα. Πέραν όμως των δηλώσεων το Φεστιβάλ φημίζεται για τα πάρτι που γίνονται στην παραλία αλλά και σε πλοιάρια.

Αν πάτε να είστε προετοιμασμένοι για αρκετά σκληρές συνθήκες με πολλή σκόνη και ταλαιπωρία. Αλλά θα χορέψετε μέχρι τελικής πτώσης. Η κεντρική σκηνή είναι το Fort Punta Christo μια αρχαία αρένα, που ήταν μέρος του οχυρού της πόλης και χτίστηκε από τους αυστριακούς το 1863 στην Pula.

Αν βαρεθείτε εκεί, υπάρχει μια πλατφόρμα στη θάλασσα όπου επίσης γίνεται πάρτι, αλλά και το The Clearing ένα σημείο μέσα στο δάσος όπου η μουσική θα παίζει τέρμα δυνατά. Δε σας κάνουν όλα αυτά. Δοκιμάστε το Dungeon (Μπουντρούμι). Πρόκειται ουσιαστικά για τη μοναδική υπόγεια σκηνή που βρίσκεται στο υπόγειο σύστημα διαφυγής από το φρούριο, όπως αυτό σώζεται από το 1863.