Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
TRAVEL

Ψυχεδέλεια και συναυλίες στο Αρκάνσας (video + photos)

Σοφία Βεργοπούλου

Εάν είστε νέο-χίπι, βγάλτε εισιτήρια για τις ΗΠΑ. Από τις 17 Σεπτεμβρίου και για ένα τριήμερο η καρδιά της σύγχρονης ψυχεδέλειας χτυπά στο Ozark National Forest, στο Αρκάνσας.Δύο βασικές σκηνές το New Moon Stage και το Full Moon Stage, βρίσκονται πολύ κοντά και άρα μπορείτε να πηγαινοέρχεστε. Για το δρόμο θα βρείτε στο ενδιάμεσο άπειρες καντίνες για να φάτε και να πιείτε ό,τι τραβάει η όρεξή σας.

Επιπλέον λειτουργούν οι Town Square Stage μέσα στο δάσος περιτριγυρισμένη από παλιούς αχυρώνες και πιο δίπλα το Crescent Moon Kids Camp όπου οι μικροί χίπιδες μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν.
Εννοείται ότι σε όλο το χώρο του Φεστιβάλ θα βρείτε δεκάδες street artists και αντίστοιχο αριθμό installations διότι η Τέχνη είναι το κεντρικό θέμα.
Επίσης, σε αυτό το Φεστιβάλ μπορείτε απλώς να κάνετε μασάζ κάτω από τα δέντρα υπό τον ήχο του γκονγκ και να λάβετε θετική ενέργεια από τους θεραπευτές που βρίσκονται στο χώρο.
Το Phases of the Moon σημαίνει 100% οργανική μουσική, λένε οι διοργανωτές οπότε θα ακούσετε μόνο jam rock, bluegrass, funk και soul, καμία παρέμβαση ηλεκτρονικού τύπου, οι μουσικοί μόνο και τα όργανά τους.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ