ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Χριστούγεννα στις ευρωπαϊκές υπαίθριες αγορές

Χριστούγεννα στις ευρωπαϊκές υπαίθριες αγορές

Οινόμελο και σοκολάτα μυρίζουν οι υπαίθριες χριστουγεννιάτικες αγορές που έχουν στηθεί από το Νοέμβριο σε μικρές και μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις, δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό.

Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια φωταγωγούν τις κεντρικές πλατείες των πόλεων, ενώ πάγκοι παραγεμισμένοι με χριστουγεννιάτικα καλούδια και λιχουδιές προσκαλούν τους επισκέπτες σε ένα γιορτινό ταξίδι!

Από τη 440 χρόνων αγορά στο Στρασβούργο μέχρι τις παραδοσιακές υπαίθριες αγορές της Φρανκφούρτης, η Ευρώπη είναι έτοιμη να υποδεχτεί σε λίγες ημέρες τα Χριστούγεννα.

Bonzano, Ιταλία

italy

Αξίζει η επίσκεψη σε αυτή την πόλη της Ιταλίας τα Χριστούγεννα, η οποία φιλοξενεί μια από τις ομορφότερες υπαίθριες αγορές της χώρας, με πολλούς επισκέπτες κάθε χρόνο.

Κόλμαρ, Γαλλία

kolmar

«Πρωτεύουσα «του καλού κρασιού, η υπαίθρια αγορά του Κόλμαρ διαθέτει από τα καλύτερα κρασιά στον κόσμο.

Στρασβούργο, Γαλλία

stra

Φιλοξενεί μια από τις παλαιότερες χριστουγεννιάτικες υπαίθριες αγορές, που μετατρέπουν την πόλη σε ιδανικό προορισμό για τα Χριστούγεννα.

Ταλίν, Εσθονία

tallin

Οι πάγκοι που είναι τοποθετημένοι στις πλατείες της πρωτεύουσας, σε συνδυασμό με το πυκνό χιόνι που πέφτουν δημιουργούν μια Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, που όμοια της δεν θα βρείτε.

Σχετικές ειδήσεις