ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

Kenshō: Είναι... ελληνικό και είναι το καλύτερο Boutique Hotel στον κόσμο!

Kenshō: Είναι... ελληνικό και είναι το καλύτερο Boutique Hotel στον κόσμο!

Ήταν μεγάλη έκπληξη να λαμβάνει το Kenshō, το οποίο βρίσκεται στη Μύκονο, πέρα από το ευρωπαϊκό, να λαμβάνει και το παγκόσμιο βραβείο ως το καλύτερο νέο boutique ξενοδοχείο στον κόσμο!

ξενοδοχειο 2
ξενοδοχειο 4
ξενοδοχειο 5
ξενοδοχειο 1

Την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο το Kenshō όχι μόνο κέρδισε το βραβείο του καλύτερου νέου ξενοδοχείου της Ευρώπης, αλλά αναδείχθηκε και στο καλύτερο νέο ξενοδοχείου του κόσμου από τα διεθνούς φήμης World Boutique Hotel Awards! Ήταν η 7η απονομή των βραβείων την οποία άνοιξε ο πασίγνωστος μποξέρ Wladimir Klitschko και ιδιοκτήτης boutique ξενοδοχείου στο Κίεβο.

\

Τα World Boutique Hotel Awards έχουν μια ιδιαίτερη προσέγγιση ως προς τη διαδικασία επιλογής που ακολουθούν.

Εφόσον, επιλεχθεί ένας αριθμός ξενοδοχείων, κριτές τα επισκέπτονται από κοντά για να αξιολογήσουν τις υποψηφιότητες. Έπειτα, γράφουν μια αναφορά προς την κριτική επιτροπή, η οποία αποφασίζει λίγες μέρες πριν την απονομή ποιοι θα λάβουν τα βραβεία και δη τα παγκόσμια. Η ανακοίνωση των παγκόσμιων βραβείων λαμβάνει χώρα στην απονομή και αποτελεί έκπληξη για τους παρευρισκόμενους. Όποτε και ήταν εξαιρετικά μεγάλη η έκπληξη να λαμβάνει το Kenshō πέρα από το ευρωπαϊκό και το παγκόσμιο βραβείο ως το καλύτερο νέο boutique ξενοδοχείο στον κόσμο!

Το 5* boutique ξενοδοχείο Kenshō στον Ορνό της Μυκόνου είχε την πρώτη ολοκληρωμένη season το καλοκαίρι του 2017 και παρόλα αυτά μετρά ήδη πολλές διακρίσεις με αυτή των World Boutique Hotel Awards την πιο πρόσφατη.