Βλέπεις συνέχεια το 2, 22, 222 ή 2222; Αυτό το μήνυμα σου στέλνουν οι Άγγελοι!

Βλέπεις συνέχεια το 2, 22, 222 ή 2222; Αυτό το μήνυμα σου στέλνουν οι Άγγελοι!

Astrology.gr

Οι αριθμοί των Αγγέλων 2, 22, 222, 2222 και η ερμηνεία τους!

Ίσως σου έχει συμβεί κι εσένα να βλέπεις συχνά μπροστά σου τον αριθμό 2, 22, 222 ή 2222, όταν κοιτάς το ρολόι σου, σε μια πινακίδα δρόμου ή αυτοκινήτου, στο κινητό σου ή οπουδήποτε αλλού. Αυτό είναι ένα μήνυμα που σου στέλνουν οι Άγγελοι και παρακάτω θα μάθεις τι θέλουν να σου πουν.

Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός των Αγγέλων 2;

Στην αριθμολογία, ο 2 είναι ο πρώτος από τους «θηλυκούς» αριθμούς και αρχετυπικά δηλώνει τη μητέρα. Αντιπροσωπεύει την ανάγκη για συνεργασία, κατανόηση και αρμονία.

Αυτός ο αριθμός δεν μπορεί να υπάρχει μεμονωμένα. Χωρίς τον αριθμό 1 το 2 (το θηλυκό) είναι ατελές (και το 1, χωρίς το 2 είναι επίσης ανισόρροπο). Οπότε, το μήνυμά του είναι ότι πρέπει να βαδίσεις προς την ενότητα, να συνεργαστείς και να βρεις το σκοπό της ζωής σου μέσα από μια συντροφική σχέση. Με λίγα λόγια, για να πετύχεις το οτιδήποτε χρειάζεσαι και τους άλλους!

Αν τον βλέπεις επαναλαμβανόμενα, οι Άγγελοι σε ενθαρρύνουν να διατηρήσεις τις ευαισθησίες σου, να είσαι γενναιόδωρος/η, να μοιραστείς, να συνεργαστείς και να ανοιχτείς για βοήθεια και καθοδήγηση από έξω. Η σκληρή δουλειά σου αποδίδει και είναι η κατάλληλη στιγμή να φέρεις τα δώρα σου στον κόσμο!

Ο αριθμός 2 δείχνει διαίσθηση και διορατικότητα, οπότε συντονίσου με το σύμπαν για να σε καθοδηγήσει. Προχώρα αργά και πίστεψε στον εαυτό σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved