Πανσέληνος στους Ιχθύς: Ένα Φεγγάρι γεμάτο όνειρα!

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Ένα Φεγγάρι γεμάτο όνειρα!

Newsbomb

Πώς θα το αντιμετωπίσει το κάθε ζώδιο;

Στις 14 του μήνα η Σελήνη θα «γεμίσει» και θα λάμψει με όλη της τη δύναμη από το ζώδιο των Ιχθύων. Απέναντί της, θα έχει τον Ήλιο, αλλά και τον Άρη, τον Ερμή και την Αφροδίτη (οι 2 τελευταίοι ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν την Παρθένο και να περάσουν στον Ζυγό)

Το συναίσθημα αμβλύνεται, το ένστικτο (η 6η αίσθησή μας) ζωντανεύει και γινόμαστε πιο «μαλακοί», πιο δεκτικοί κι απορροφάμε τους κραδασμούς από τον περιβάλλοντα χώρο μας, σαν σφουγγάρια. Ωραίο, γλυκό, μαλθακό Φεγγάρι, που μας κάνει συμπονετικούς. Ωραίο και θεμιτό, αλλά με τον Ποσειδώνα δίπλα στο Φεγγάρι, κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε… γλυκύτατα θύματα!

Ιχθύς, Παρθένοι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, θα επηρεαστείτε πολύ από αυτήν την Πανσέληνο –κι όχι- δεν εννοώ ότι θα επηρεαστείτε αρνητικά. Ναι, θα γίνετε κομματάκι πιο ευαίσθητοι κι ένα-δυο πράγματα που παλαιότερα θα τα αφήνατε να πέσουν στο πάτωμα, τώρα δεν θα το κάνετε. Μην φανταστείτε ότι θα ζήσετε κανένα δράμα, αλλά ίσως στο τέλος της ημέρας αυτή η υπερ-ευαιασθησία, να είναι δικό σας θέμα και κανενός άλλου! (εμμέσως πλην σαφώς, σας λέω…. Ξεκολλήστε!).

Κριάρια μου, να προσέξετε λιγάκι την υγεία σας και αν νιώσετε ότι βρίσκεστε σε συναισθηματική θύελλα, μην τρομάξετε. Συμφωνώ ότι αυτό το γλυκό Φεγγάρι φέρνει πολλά στην επιφάνεια, αλλά ευτυχώς, θα έρθει και θα περάσει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved