Τελικά, πιάνουν οι κατάρες κι αν ναι, πώς μπορείς να προστατευτείς;

Τελικά, πιάνουν οι κατάρες κι αν ναι, πώς μπορείς να προστατευτείς;

Newsroom Newsroom

Ισχύει ή όχι ότι αν κάποιος ή κάποια σε καταραστεί, θα πάθεις κακό;

Αρκετοί θεωρούν ότι τα περί γρουσουζιάς, γλωσσοφαγιάς, φθόνου ή κατάρας είναι προκαταλήψεις και δεν ευθύνεται κανείς για ό,τι παθαίνει κάποιος ή κάποια. Άλλοι, πάλι, όπως πιστεύουν στις ευχές, πιστεύουν και στις κατάρες. Καλώς ή κακώς, όλοι μας είμαστε δέκτες και πομποί θετικής ή αρνητικής ενέργειας και τα vibes που εκπέμπονται μπορούν όντως να επηρεάσουν τη διάθεση ή την ψυχολογιά τη δική μας ή των άλλων.

Κάθε φορά που σκεφτόμαστε άσχημα για κάποιον/α ή αισθανόμαστε ζήλια, ουσιαστικά στέλνουμε αρνητικά vibes, τα οποία δεν επηρεάζουν μόνο το συγκεκριμένο άτομο, αλλά και το περιβάλλον, όπως επίσης και τα δικά σας επίπεδα ενέργειας.

Το να καταριόμαστε, λοιπόν, έχει συνέπειες ακόμα και πάνω μας, άλλωστε, ας μην ξεχνάμε και την παροιμία που λέει ότι «η κατάρα είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της».

Από την άλλη, αν κάποιος/α σε γλωσσοτρώει ή σε καταριέται, αυτή η αρνητική ενέργεια μπορεί να σε διαπεράσει μόνο αν είσαι σε μια χαμηλότερη κατάσταση συνειδητότητας.

Όταν βρίσκεσαι ψηλότερα σε συνείδηση και διατηρείς τον θετικό τρόπο σκέψης, καμία κατάρα ή κακή ενέργεια δεν μπορεί να σε βλάψει.

Αν, πάλι, φοβάσαι, είναι πολύ πιθανό να αυθυποβάλλεσαι και τα περισσότερα από αυτά που σου συμβαίνουν να τα αποδίδεις στα κακά vibes που σου στέλνουν.

Ας μην ξεχνάμε ότι η καθημερινότητά μας είναι γεμάτη από ανθρώπους που εκπέμπουν αρνητική ενέργεια: άτομα κακοδιάθετα, μέσα στον εκνευρισμό ή την επιθετικότητα, στην ουρά της τράπεζας, του σουπερμάρκετ ή που οδηγούν, τα οποία όμως δεν μπορούν να μας επηρεάσουν, παρά μόνο αν εμείς είμαστε σε ευαίσθητη κατάσταση ή αν έχουμε πεσμένη διάθεση. Τίποτα δε σε αγγίζει, αν εσύ βλέπεις τον κόσμο με άλλο μάτι, είσαι ευδιάθετος/η ή χαρούμενος/η, άρα υπάρχει ισχυρή αλληλεπίδραση των ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved