Λέοντα, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Λέοντα, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Newsroom Newsroom

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Τι θα σας φέρει το 2020; Έναν περίεργο αχταρμά από διάφορα γεγονότα, που σίγουρα δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους! Θα σας το πω εξαρχής: το 2020, είναι γεμάτο από εκλείψεις κι ανάδρομους. Τέτοιο τρελό κέφι χρόνια είχαμε να δούμε!

Εκλείψεις έχουμε τον Ιανουάριο (στον Καρκίνο), τον Ιούνιο (2 παρακαλώ!) στον Τοξότη και στον Καρκίνο, τον Ιούλιο στον Αιγόκερω και ξανά-μανά τον Νοέμβριο στους Διδύμους κι ακόμα μια (ουφ, φτάνει πια!) τον Δεκέμβριο στον Τοξότη. Αυτές στον Καρκίνο θα χτυπήσουν περίεργες χορδές μέσα σας και θα σας κάνουν πιο δεκτικούς σε συναισθήματα, αλλά με τρόπο που δε θα σας πολυαρέσει. Πιο ευαίσθητους θα σας κάνουν, αλλά αυτό θα σας σπρώξει -εκ των υστέρων- να δείρετε πρώτα τον εαυτό σας και μετά τους άλλους που εκμεταλλεύτηκαν την αδύναμη στιγμή σας. Ορμάτε και τα κόκκαλα δικά σας!

Οι Εκλείψεις στον Τοξότη, όμως, είναι άλλο θέμα αγάπες μου. Εκεί θα σας πατήσει τον κάλο γιατί θα σας θυμίσει πως ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, δη, όποιος σας φαίνεται σωστός/η για σχέση, για να τον/την εμπιστευτείτε, δεν σημαίνει ότι απαραίτητα είναι έτσι. Δεν ορκίζομαι ότι θα κλάψετε από την απογοήτευση, μάλλον θα στροφάρετε ανάποδα και θα στείλετε κόσμο αδιάβαστο. ΟΚ, μαζί σας και σας χειροκροτώ κιόλας, αλλά μήπως απλώς να ξεφορτωνόσασταν τα παράσιτα και να συνεχίζατε τη ζωή σας; Λέω τώρα…

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved