Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στη ζωή αυτών των ζωδίων

Νέα Σελήνη στον Υδροχόο: Έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα στη ζωή αυτών των ζωδίων

Newsroom Newsroom

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη του 2020 γίνεται στις 24/01, 23:41 ώρα Ελλάδας στις 04° 21’ του Υδροχόου. Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους), κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το α' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η έντονη παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο, καθώς μια μέρα πριν θα τετραγωνίσει τον Ήλιο στον Υδροχόο, είναι αυτή που θα φέρει μεγάλες αλλαγές, ανακατατάξεις κι ανατροπές στις ζωές κάποιων ζωδίων, που θα αναγκαστούν στο να πάρουν αποφάσεις ή να κάνουν κινήσεις, τις οποίες μέχρι πρότινος δίσταζαν. Από την άλλη, θα υπάρξουν και μεγάλες αντιδράσεις κι αντιστάσεις, που πιθανόν να προκαλέσουν τσακωμούς, ακόμα και ρήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Μια οποιαδήποτε άλλη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα σε απογείωνε και θα σε έφερνε εκεί που θα ήθελες να είσαι. Ωστόσο, τούτη εδώ, με τον Ουρανό παρόντα, έρχεται να σε προσγειώσει απότομα και να σε κάνει να μαζευτείς. Ό,τι δεν επιθυμείς, συμβαίνει κι ό,τι κυνηγάς, δε σου κάθεται; Αλλά, μην παραξενεύεσαι, αφού...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
DPG NETWORK
ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2020 Newsbomb.gr - All rights reserved