ΖΩΔΙΑ

Κίμων Κουλούρης - Ντεμέκ, χαλαρά και κλάιν μάιν

Κίμων Κουλούρης - Ντεμέκ, χαλαρά και κλάιν μάιν

Θεσσαλονικιός δεν είμαι αλλά το συγκεκριμένο τρίπτυχο περιγράφει άριστα τον κ Κίμωνα Κουλούρη σε σχέση με την «μεγάλη απόδραση» του περασμένου Σαββάτου. Ντεμέκ επαναστάτης, χαλαρά κρατούμενος και κλάιν μάιν οδηγός.

Τον γνωρίσαμε ως έναν από τα πρωτοπαλίκαρα του ΠΑΣΟΚ και της πολιτικής σκηνής και παρά τον παροπλισμό του εξακολουθεί να διατηρεί τον «τσαμπουκά» ενός λάβρου επαναστάτη. Ύστερα από την κάθετη ρήξη του με τις επιλογές του Γ Παπανδρέου, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, κατά την διάρκεια του γνωστού επεισοδίου με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, πριν γκαζώσει δίκην Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν παρέλειψε να θυμίσει στους αστυνομικούς ότι η αμοιβή τους είναι μόλις 500 ευρώ.

Ενώ όμως η διακήρυξη του δεν συγκίνησε τους πτωχούς εργαζόμενους, οι οποίοι τον συνέλαβαν, φαίνεται πως «έψησε» τους ανωτέρους τους, που τον άφησαν ελεύθερο, θεωρώντας το συμβάν ένα απλό τροχαίο.

Για γέλια και για κλάματα είναι η κατάσταση, αφού το πολυπαιγμένο σκετσάκι «ξέρεις ποιός είμαι εγώ, ρε» έχει μεγάλη πέραση στην Ελλάδα, το θέμα όμως είναι ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες μιας γενικής απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών, τέτοιου είδους επεισόδια είναι αφορμές-σταγόνες που μπορεί να κάνουν το ποτήρι της λαϊκής οργής να ξεχειλίσει, εναντίον δικαίων και αδίκων.

Όλα έγιναν κάτω από έναν ...ανταριασμένο ουρανό με τον αστρικό Ήλιο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και ένα ακόμη τετράγωνο, αυτό του Ερμή με τον Ουρανό, να δίνει το μέτρο μιας απροσδόκητης συμπεριφοράς.
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Ο Κίμων Κουλούρης είναι Σκορπιός με τον Άρη στο Ζυγό και μπορεί να πάρει κανείς μια ιδέα για τον χαρακτήρα του από τις όψεις του Ήλιου του με τον Δία και τον Κρόνο στον Ταύρο (αντιθέσεις) και τον Πλούτωνα στον Λέοντα (τετράγωνο). Στο όλο σχήμα συμμετέχουν τόσο η Δήμητρα (σε σύνοδο με τον Ήλιο) η οποία φωτογραφίζει την πολιτική του ιδιότητα, όσο και ο Άρης, ο οποίος «υποδέχεται» όλες αυτές τις αντιθέσεις στην αστρική τους εκδοχή. Είναι δύσκολο λοιπόν για τον κ Κουλούρη να μην συμμετέχει σε μάχες-εντάσεις κι αν δεν του βρίσκεται κάποια πρόχειρη, τότε την ...δημιουργεί!

kyklos9234894832942

Στην αρνητική του εκδοχή, ένας τέτοιος Ήλιος τείνει να λάβει απόλυτα χαρακτηριστικά, μέσα από δύο ακραίες υπερβολές, της αίσθησης καθήκοντος από την μια και της αμετροέπειας από την άλλη.

Όσον αφορά αυτήν την περίοδο, μπορούμε να πούμε πως ο Δίας συμβάλλει σε μια ευρύτερη δημοσιότητα (στην Ηλιακή επιστροφή έκανε αντίθεση με τον Δία), δίνοντας όμως χώρο τόσο σε θετικά στοιχεία, όσο και σε αρνητικά (υπερβολές, σκάνδαλα κλπ).

Το επεισόδιο έγινε στις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου, με τον Ερμή, την Σελήνη και τον Ουρανό πάνω στις γωνιακές ακμές του ωροσκοπίου και τον διελαύνοντα αστρικό Άρη να τετραγωνίζει τον γενέθλιο Ερμή του κ Κουλούρη στον Σκορπιό, ωστόσο μια ένδειξη στο Ηλιακό τόξο είναι επίσης αρκετά διαφωτιστική. Ο προοδευμένος Άρης είναι σε τετράγωνο με την γενέθλια Αφροδίτη, κάτι που «φορτώνει» συναισθηματικά τον κ Κουλούρη, κάνοντας τον να συμπεριφέρεται ως εξοργισμένος ροκάς σε αποτυχημένη συναυλία. Εκτός πια κι αν πίσω από την σπασμωδική του αντίδραση κρύβεται κάποιος μεγάλος ...ερωτικός καημός!

Πάντως, στο ίδιο σύστημα πρόβλεψης, ο προοδευμένος Ερμής βρίσκεται στον Υδροχόο σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Δία και -οσονούπω- με τον Κρόνο. «Μπάρμπα στην Κορώνη» μεν, «το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται» δε. Φαίνεται πως τελικά δεν θα γλυτώσει τα μπλεξίματα με τον νόμο, πολύ περισσότερο που από το φθινόπωρο ο Κρόνος θα μπει στον Σκορπιό, επιβάλλοντας στον κ Κουλούρη να καθίσει στο θρανίο-εδώλιο και να απολογηθεί συνολικά για τα πεπραγμένα του.
Αρκετά ανησυχητική είναι και η επερχόμενη σύνοδος του προοδευμένου Πλούτωνα με τον γενέθλιο Άρη αλλά με δεδομένη την έλλειψη στοιχείων (ώρα γέννησης) είναι καλύτερα να μην γίνουν εκτιμήσεις για μια όσο να’ ναι πολύ πιο «βαριά» όψη.

Πηγή: Astrology.gr