ΖΩΔΙΑ

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν απρόσμενα γεγονότα και αιφνιδιαστικές αλλαγές

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Αυτά τα ζώδια θα έχουν απρόσμενα γεγονότα και αιφνιδιαστικές αλλαγές

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη Απριλίου του 2020 γίνεται στις 23/04, 05:25 πμ, στις 03° 24’ του Ταύρου Επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το α' δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Με την ενεργή συμμετοχή του Ουρανού στον Ταύρο, αλλά και τον Κρόνο στον Υδροχόο να σαμποτάρει και να βάζει εμπόδια, η αλλαγή είναι μονόδρομος, διαφορετικά θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα μας ξεπεράσουν. Αρκετά ζώδια, αν έχουν γρήγορα αντανακλαστικά, θα επωφεληθούν από τις απρόσμενες εξελίξεις, ενώ άλλα θα δοκιμαστούν από απανωτές προκλήσεις, αιφνίδιες ανατροπές και ξαφνικά περιστατικά και δυσάρεστα γεγονότα, που θα προκαλέσουν μεγάλη αναστάτωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου, δεχόμενη ισχυρή επίδραση από τον Ουρανό και τον Κρόνο, δε θα σε αφήσει σε ησυχία. Θα τρώγεσαι με τα ρούχα σου, θα θέλεις να αλλάξεις τη ζωή σου, το θέμα όμως είναι ότι πρώτα πρέπει να ξεκινήσεις από τα... μυαλά σου. Το να ξεκολλήσεις από το τι δεν έχεις και να αναρωτηθείς αν αυτό που θέλεις είναι και το κατάλληλο για σένα είναι μια αρχή. Μήπως τόσο καιρό, είτε λόγω συνήθειας είτε λόγω νοοτροπίας, κυνηγάς τα λάθος πράγματα και γι' αυτό δεν σου κάθονται; Μην ξεχνάς ότι αυτός που βρίσκεται Εκεί Πάνω ξέρει καλύτερα από τον καθένα τι είναι σωστό για μας. Σήκωσε το γάντι που σου πετιέται, άνοιξε, λίγο περισσότερο το μυαλό σου, σκέψου καλύτερα και -κυρίως- απόφυγε αψυχολόγητες κινήσεις που πιθανόν να σε βγάλουν εκτός τροχιάς, εφ' όσον γνωρίζεις καλά ότι κάτω από συναισθηματική πίεση γίνονται και λάθη. Δοκίμασε το...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr