ΖΩΔΙΑ

Αυτά τα ζώδια δε θα προσπαθήσουν καν να σώσουν τη σχέση τους

Αυτά τα ζώδια δε θα προσπαθήσουν καν να σώσουν τη σχέση τους

Δεν θα κάνουν καμία κίνηση για να σε κρατήσουν

«Άμα θες να φύγεις, φύγε, άμα θες να κλάψεις, κλάψε, να γκρινιάζεις μόνο πάψε...» αυτό θα σου πουν. Τον θυμάσαι τον στίχο από το αγαπημένο τραγούδι; Ε, θα τον ζήσεις και στην πραγματικότητα αν έχεις μπλέξει με ένα από αυτά τα ζώδια. Δεν θα βάλουν την σχέση τους πάνω από όλα και είναι της άποψης: «πονάει κεφάλι; Κόψει κεφάλι!». Πολύ απλά, θα χωρίσουν αν ο δεσμός και το όλο... νταραβέρι δεν τραβάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος γενικότερα δεν χαρακτηρίζεται και για τα πιο... θερμά του αισθήματα. Δεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που θα βάλει την σχέση του πρώτη προτεραιότητα ή γενικότερα ακόμα και την αισθηματική του ζωή. Η ελευθερία του να είναι καλά, η ανεξαρτησία του και οι φίλοι του. Όλα τα άλλα έρχονται... Αν έχεις σχέση με έναν/μια Υδροχόο και το πράγμα μεταξύ σας έχει στραβώσει, μην περιμένεις σχεδόν καμία προσπάθεια να λυθεί το όλο θέμα. "Έτσι είμαι" θα σου πει. "Αν δεν ταιριάζουμε, ε... δεν θα συμπεθεριάσουμε και θα πάμε παρακάτω ο καθένας στην ζωή του."

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος ζει το τώρα. Δεν κάνει σχέδια για το μέλλον. Επίσης, είναι ζώδιο που λειτουργεί με το μυαλό και όχι με την καρδιά. Είναι πιο... πρακτικό στο κομμάτι των σχέσεων. Ό,τι δεν του κάνει, το αφήνει και πάει παρακάτω. Έχει άλλωστε αρκετές... "πορτοκαλιές" πάντα ως καβάντζα, οπότε από μια σίγουρα θα φάει τους καρπούς. Όταν η σχέση του αρχίζει και βαλτώνει, δεν θα το αναλύσει και πολύ. Δεν του αρέσει η κλάψα και η μιζέρια ή η γκρίνια γύρω από το θέμα. Είναι σαν τον Υδροχόο. Πάμε γι' άλλα πιο ωραία πιο μεγάλα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr