ΖΩΔΙΑ

Μην ακούς κανέναν! Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, δε σε αγγίζει τίποτα!

Μην ακούς κανέναν! Αν ανήκεις σε αυτά τα ζώδια, δε σε αγγίζει τίποτα!

Τράβα μπροστά και μη σε... νοιάζει η ανάδρομη Αφροδίτη.

Σίγουρα έχεις ακούσει πολλά για τον πλανήτη της αγάπης και του χρήματος και το τι προκαλεί εκείνος όταν γυρίζει ανάδρομος. Στα είχαμε γράψει κι εμείς (δες εδώ τα παιχνίδια της Αφροδίτης). Το θέμα είναι ότι η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στους Διδύμους δεν επηρεάζει όλα τα ζώδια. Υπάρχουν και τρία που δεν θα τα αγγίξει καν. Πουθενά! Ούτε στα ερωτικά τους, ούτε στα σεξουαλικά τους, ούτε και στα οικονομικά τους. Άρα δεν έχουν να φοβούνται κάτι. Ποια είναι αυτά; Πάμε να τα δούμε!

ΚΡΙΟΣ

Ενώ η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να «φέρει» ένα βαρύ συναισθηματικό φορτίο για κάποιους, εσύ το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσεις ότι σου ζητά μόνο να εξετάσεις τα όριά σου και να είσαι πιο προσεκτικός σε ό,τι έχει να κάνει με την επικοινωνία των πολύ κοντινών σου ανθρώπους. Περισσότερο θα μιλήσεις για το τι σκέφτεσαι για τις σχέσεις ή τις φιλίες σου αλλά και για τι θα έπρεπε να κάνεις για να επαναφέρεις τις ισορροπίες στην καθημερινότητά σου.

ΖΥΓΟΣ

Δε θα σε επηρεάσει άμεσα σε ό,τι έχει να κάνει με την ερωτική σου ζωή, παρά το ότι είναι κυβερνήτης πλανήτης σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ασχοληθείς με μερικές σημαντικές αναθεωρήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με τις μέχρι τώρα επαφές σου και κατά πόσο σε καλύπτουν. Ταιριάζουν με τη νοοτροπία και τις πεποιθήσεις σου, έχεις κάνει υποχωρήσεις, συνεννοείσαι ή δεν το θεωρείς και τόσο άξιο σημασίας; Αυτά όλα θα σου έρχονται στο κεφάλι και...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr