ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που λατρεύουν τα ζώα

Τα ζώδια που λατρεύουν τα ζώα

Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου είναι όντως το κατοικίδιό του!

Τα ζώα προσφέρουν ένα διαφορετικό είδος αγάπης. Τόσο άδολη και αστείρευτη. Αν είχες ή έχεις ένα κατοικίδιο τότε καταλαβαίνεις για τι ακριβώς μιλάμε. Σε κοιτάνε στα μάτια και «λιώνουν». Είσαι ο κόσμος τους όλος. Είσαι οικογένεια για εκείνα και δεν θα σε προδώσουν ποτέ! Φυσικά και δένονται μαζί σου και δεν σε ξεχνάνε. Για τα ζώδια που θα αναφέρουμε λίγο πιο κάτω, τα κατοικίδιά τους είναι μέλη της οικογένειάς τους και μάλιστα τα… προτιμούν για παρέα και συντροφιά από τους ανθρώπους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ζώδιο αυτό έχει ως σύμβολό του τον Κένταυρο. Ένα πλάσμα της ελληνικής μυθολογίας, το οποίο ήταν μισό άνθρωπος, μισό άλογο. Οι Τοξότες είναι οι μεγαλύτεροι animal lovers που θα μπορούσες να γνωρίσεις. Λατρεύουν την αλληλεπίδραση με τα ζώα. Τρελαίνονται για εξορμήσεις στην φύση, για ιππασία κτλ και θα κάνουν τα πάντα για να προστατεύσουν και να φροντίσουν οποιοδήποτε ζωάκι βρεθεί στον δρόμο τους. Θα μπορούσαν να είναι και υπεύθυνοι φιλοζωικών ενώσεων με πλούσια δράση.

ΤΑΥΡΟΣ

Άλλο ένα ζώδιο που το σύμβολό του είναι ένα ζώο. Οι Ταύροι λατρεύουν την γη, τα χωράφια, τις καλλιέργειες και τα ζώα. Εύκολα θα μπορούσαν να είναι αγρότες και μάλιστα με δικές τους φάρμες. Τους αρέσει να περιποιούνται τα ζώα και να βρίσκονται ανάμεσά τους. Άνθρωποι που έχουν κτηνοτροφικές μονάδες ανήκουν σε μεγάλο ποσοστό στο ζώδιο του Ταύρου. Θέλουν να ξέρουν ότι τα ζώα τους είναι προστατευμένα και ταϊσμένα. Οι Ταύροι γενικά έχουν μεγάλη αδυναμία στα μεγαλόσωμα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr