ΖΩΔΙΑ

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2020;

Τι λένε τα άστρα για τον Ιούνιο 2020;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Ιούνιο

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, ο Ιούνιος, είναι εδώ και από την αρχή του σχεδόν θα προσπαθήσει να μας ξαναβάλει στους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας. Ας δούμε όμως, από... αστρολογικής άποψης, τι μας περιμένει!

-Η Πανσέληνος της Φράουλας γίνεται 05/06, 22:12 μμ, στις 15° 34’ Τοξότη, όπου ταυτόχρονα είναι και Σεληνιακή έκλειψη, επηρεάζοντας κυρίως εσάς τους Τοξότες, αλλά και Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς που έχετε γεννηθεί το 2° δεκαήμερο. Η τάση σας για επέκταση και περιπέτεια θα είναι μεγάλη, όμως, τα πράγματα δεν είναι καθόλου ευνοϊκά ούτε για επεκτάσεις, ούτε για ανοίγματα, καθώς τόσο ο Άρης, όσο και ο Ποσειδώνας με Ερμή σε όψη με τον Ουρανό θα σας προκαλέσουν μια αντάρα, μια σύγχυση και έντονες αντιδράσεις και ρήξεις. Ένα μπάχαλο είτε στο οικείο περιβάλλον είτε στον επαγγελματικό σας χώρο ή τις σχέσεις σας είναι μάλλον σίγουρο. Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί, ετοιμαστείτε για γερό ταρακούνημα και γεγονότα στα ερωτικά, τα οικονομικά ή και τα δύο, που δε θα σας ευχαριστήσουν.

- Ο Ερμής που από τις 29/5, έχει περάσει στον Καρκίνο, στις 17/6 θα βρίσκεται σε στάση, στις 19/6 θα γυρίσει ανάδρομος όπου και θα παραμείνει έως τις 13/7, δημιουργώντας αρκετά εμπόδια σε σας τα Καρκινάκια, αλλά και σε Αιγόκερους, Κριούς και Ζυγούς, αφού θα επανέλθουν στο προσκήνιο προσωπικές, επαγγελματικές ή οικογενειακές υποθέσεις που σας απασχόλησαν. Καθυστερήσεις, αρκετά θέματα στην επικοινωνία και στην καθημερινότητα, κωλύματα, γραφειοκρατικά μπλεξίματα, λάθος εκτιμήσεις και ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις θα υπάρχουν για όλους, ενώ εσείς Τοξότες και Δίδυμοι, θα ταλαιπωρηθείτε, διπλά αφού η Αφροδίτη δε θα έχει ορθοδρομήσει ακόμα. Δεν σας έφταναν όσα αντιμετωπίζετε στις σχέσεις σας, τώρα θα έχετε και οικονομικά και ερωτικά μπερδέματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr