ΖΩΔΙΑ

Είναι πιθανό το ξέσπασμα μιας ακόμα μεγαλύτερης πανδημίας; Τι λένε τα άστρα;

Είναι πιθανό το ξέσπασμα μιας ακόμα μεγαλύτερης πανδημίας; Τι λένε τα άστρα;

Αρκετοί επιστήμονες διατυπώνουν τις ανησυχίες τους για μια νέα πανδημία που θα ξεσπάσει στο εγγύς μέλλον

Διανύοντας ακόμη την «εποχή του κορωνοϊού», αρκετοί επιστήμονες διατυπώνουν τις ανησυχίες -ενίοτε και τις προβλέψεις τους- για μια νέα πανδημία που θα ξεσπάσει στο εγγύς μέλλον και θα φέρει το ανθρώπινο είδος σε πολύ πιο δύσκολη θέση.

Ωστόσο, σύμφωνα με τα αστρολογικά δεδομένα, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν δείχνει και τόσο πιθανό, τουλάχιστον μέσα στις επόμενες δεκαετίες.

Κατ’ αρχάς, η μελέτη των στοιχείων «χρεώνει» απειλές για την Δημόσια Υγεία στις εκλείψεις (ιδίως τις Σεληνιακές) στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, που γίνονται κάθε εννέα χρόνια περίπου.

Στις 21 Ιουνίου και στις 5 Ιουλίου του 2020 έρχονται και οι τελευταίες της σειράς, (μια Ηλιακή έκλειψη και μια Σεληνιακή έκλειψη) με το φαινόμενο να επαναλαμβάνεται πια τις χρονιές 2028-29 κι ύστερα πάλι το 2037-38

Όμως για να εξελιχθεί μια επιδημία σε πανδημία απαιτούνται και άλλες συγκυρίες, όπως για παράδειγμα η παρουσία αργών πλανητών στον ίδιο ζωδιακό άξονα, κάτι που δεν είναι και τόσο συχνό.

Στην πράγματι τρομερή Ισπανική γρίπη του 1918 ήταν ο Πλούτωνας στον Καρκίνο, ενώ ο «Μαύρος Θάνατος» που αφάνισε τον Ευρωπαϊκό πληθυσμό στον Μεσαίωνα, ξεκίνησε με τον Ποσειδώνα στον Αιγόκερω.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr